İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

LG G3 İndirime Girdi

LG’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve Türkiye’de satışa sunulan Quad HD ekrana sahip ilk 5,5 inçlik akıllı telefon olma özelliğini taşıyan LG G3’ün 16 GB dahili hafızaya sahip modeli çeşitli Avrupa ülkelerinde indirime girdi.

Atakan Sayın

okunma

LG G3 İndirime Girdi

LG’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve Türkiye’de satışa sunulan Quad HD ekrana sahip ilk 5,5 inçlik akıllı telefon olma özelliğini taşıyan LG G3’ün 16 GB dahili hafızaya sahip modeli çeşitli Avrupa ülkelerinde indirime girdi. Satış fiyatında yapılan %10 indirim hızla Avrupa’ya yayılmaya başladı.

Rusya, Almanya ve İngiltere’de başlayan %10’luk indirimin hızla Avrupa ülkelerinin tamamına yayılacağı düşünülürken, bu indirimden ülkemizin de etkilenip etkilenmeyeceği henüz bilinmiyor. LG geçtiğimiz haftalarda cihazın ABD’deki kontratlı satış fiyatında da yarı yarıya indirim yaparak, fiyatı 200 dolar yerine 100 dolar seviyesine çekmişti.

14-08/05/g3.jpg

180 TL indirim

Ülkemizde ortalama 1850 TL fiyat etiketine sahip olan LG G3’ün fiyatı, %10’luk indirimin Türkiye’ye de gelmesi durumunda 1650 – 1700 TL seviyesine gerileyecek. Teknik özelliklerini göz önüne aldığımız zaman fiyat etiketi ile rakiplerine fark atabilecek olan LG G3’ün ülkemizde de indirimli olarak satışa sunulmasını arzuluyoruz.

:: LG G3’ün fiyatından memnun musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (31)

SDN Okuru

Ben ilk çıktığında almıştım cok güzel bir telefon gerçekten tavsiye ederim sadece arkasi çiziliyor kap kullanıyorum bak bir sorunum yok ısınma parlaklık ses veya herhangi baska bir sey açısından.

SDN Okuru

Bana göre LG g3 2014'ün en iyi telefonu.

SDN Okuru

Türkiye de ne zaman yapılacak bu indirim peki?

SDN Okuru

Lg g3 ısınma sorunu var fakat kasma performans düşüklüğü yok lg G3 çok iyi bir telefon

SDN Okuru

Çok kötü bir telefon

SDN Okuru

Telefon cok isiniyor parlaklik hep dusuk kullaniyorsun performans dusuyor

SDN Okuru

Telefonla konuşurken ses karşı taraftan çok az geliyormuş. Bazı forumlarda bu şikayeti dile getiren onlarca kişi var. Kuzenimin almak istiyor ama kafası karıştı son günlerde. Note 4 ve İphone 6'yı bekle dedim bende.

SDN Okuru

Ben g3 almayı düşünüyorum ama siz böyle deyince kafam karıştı ne yapmalıyım sizce

SDN Okuru

Ben lg g3 almayı düşünüyorum ama siz böyle deyince kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım

SDN Okuru

Evet haklısın. 3000 tl civarı iphone almak varken ondan çok daha iyi işlemci, kamera, çözünürlük değeri vs. gibi özellikleri alanlar düşünemiyor, sen düşünebiliyorsun.. Ülkenin senin gibi deha(!) lara ihtiyacı var...

Daha fazla yorum (18 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.