İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

LG, Optimus 4X HD’yi Satışa Sunuyor

LG‘nin 4 çekirdekli amiral gemisi Optimus 4X HD nihayet Avrupa‘da satışa çıkıyor. Daha önce sizlerle buradan paylaştığımız haber ile telefonun Haziran ayında çıkacağını aktarmıştık. LG‘nin yeni amiral gemisi Optimus 4X HD, 11 ülkede satışa sunulacak.

Tolga Cem Küçükyılmaz

LG, Optimus 4X HD’yi Satışa Sunuyor

LG‘nin 4 çekirdekli amiral gemisi Optimus 4X HD nihayet Avrupa‘da satışa çıkıyor. Daha önce sizlerle buradan paylaştığımız haber ile telefonun Haziran ayında çıkacağını aktarmıştık.

LG‘nin yeni amiral gemisi Optimus 4X HD, 11 ülkede satışa sunulacak. Bunlardan başlıcaları Almanya, Hollanda, İsveç, İngiltere ve İtalya olarak sıralayabiliriz. Daha sonra ABD ve Asya’da satışa sunulacak.

LG Optimus 4X HD, bizim de katıldığımız MWC 2012 fuarında tanıtılmıştı. Tanıtım alanından sizler için ufak bir ön inceleme videosu yayınlamıştık. LG Optimus 4X HD‘nin ön inceleme videosunu izlemek için buraya tıklamanız yeterli.

LG Optimus 4X HD, HTC One X‘de kullanılan Nvidia‘nın 4 çekirdekli Tegra 3 işlemcisini kullanıyor. 1.5 GHz‘de çalışan işlemciye, 1GB RAM, 4.7 inç True HD IPS ekran, 8 megapiksel kamera ve 2150 mAh batarya eşlik ediyor.

HTC One X ve Samsung Galaxy S3‘e rakip olarak gelecek olan Optimus 4X HD, 2150 mAh batarya ile rakiplerinin önünde yer alıyor.

Ülkemizde resmi olarak ne zaman satışa çıkar bilinmiyor fakat fiyatının 2000 TL seviyesinde olması bekleniyor.

:: LG Optimus 4X HD, HTC One X ve Galaxy S3’e rakip olabilir mi?

Haberde hata mı var?Düzeltme bildirin

Yorumlar (20)

SDN Okuru

4 aydir kullandigim bi telefon.kamera disinda olumsuz hicbir yerini gormedim.mukemmel bi hiz canavari.kasma takilma asla yok,oyunlar canavar gibi.daha ne diyim

SDN Okuru

Satin alan arkadasiar,telefonun konusma kalitesi,ahize sesi yuksekligi nasil?bilgi verebilir misiniz?

SDN Okuru

kullanıyorum aşağıdaki olumsuz yorumlarım hiçbirine katılmıyorum şimdiye kadar gördüğüm en hızlı telefon. ıphone 4s halt etmiş yanında müthiş bir hız

SDN Okuru

almanyadan satın aldım gerçekten çok kullanışlı telefon.

SDN Okuru

Yeter Artık Biri Bu 2000 TL çıkış Fiyatlarına dur desin.Herseyde olduğu gibi telefonlarda da fiyatlar çok yüksek.Aslında Milletimiz biraz uyanık olup Telefon almayıp Boykot etseler Fiyatların nasıl düştüğünü göreceksiniz.(en azından Türkiye den Telefon almayın )

orcnd

lg'den üst seviye telefon almak pek mantıklı değil bence. lg optimus black kullanan biri olarak söyleyebilirim ki. gerçekten donanım olarak çok kaliteli cihazlar üretiyor lg. ancak yazılım konusunda tam bir facia. yaptıkları arayüz iphone çakması. içine gerekli gereksiz herşey doldurulmuş 1 ghz işlemcili telefon 400 mhz işlemcili t10 ile aynı hızda çalışıyor. neyseki özgür yazılımcılar ve cyanogen mod var. cihaz cyanogen mod ile 2 kattan daha fazla hızlanıyor. lg'nin yazılımdaki başarısızlığının en büyük kanıtı budur sanırım.

freewill

@|SeYYaH| çelişki yok hocam donanımsal olarak bu cihaz güçlü olsa da yazılım bakımında büyük bir ihtimal destekten yoksun olacaktır donanım = bugatti yazılım = sürücü kısaca bu

ahmeta

Donanım açısından LG çok iyi bir firma ama yazılımda sıfır. Hem Optimus black hemde LW650S TV kullanıcısı olarak donanım olarak memnun olsamda yazılımsal geçikmeler ve bazı yetersizlikleri yüzünden bende LG'nin şansının SGS3 karşında fazla şansı olmayacağını düşünüyorum. Donanım olarak belki S3'den daha iyi olsada yazılım desteği olmadan o telefon çok fazla işe yaramayacaktır. LG en kısa sürede yazılım işine girmeli ve bunda çok başarlı olabilmelidir, yoksa uzun vadede S3'den 4 kata daha iyi bir telefon çıkarsada çok fazla tutunamaz piyasada

|SeYYaH|

freewill Nickli Üyeden Alıntı olamaz her ne kadar donanımsal olarak başarılı gibi görünse de yazılım bakımından vasatın üstüne çıkamayacaktır düşünün altınız(da) bugatti var ama siz o aracı sürmesini bilmiyorsunuz ya usta kusura bakma ama, bu iki cümlen arasında bir çelişki yok mu? **** lg altyapı olarak ileri bir teknoloji firması ya, tutunamadı bi türlü, bir apple'ı, samsung'u bırakın bi tarafa, bir htc kadar bile heyecan veremedi... şahsen benim de bi türlü ısınamadığım, hiçbir ürününe karşı heyecan duyamadığım bir firma... yeni cihazının 2.000 tl. fiyatından bahsediliyor... S3 karşısında hiçbir şansı yok diye düşünüyorum.

SDN Okuru

Geçin hepsini ne varsa iPhone varrr:)

Daha fazla yorum (10 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam