İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Mart Ayına Dikkat!

Video oyunları sektörünün şu sıralar kısır bir dönem yaşadığı ortada. Ancak bahar aylarının gelişiyle birlikte bu yokluk da ortadan kalkacak. Zira firmalar birer ikişer mart ve ötesinde piyasaya sürecekleri oyunları açıklamaya başladı.

Erhan Kahraman

okunma

Mart Ayına Dikkat!

Video oyunları sektörünün şu sıralar kısır bir dönem yaşadığı ortada. Ancak bahar aylarının gelişiyle birlikte bu yokluk da ortadan kalkacak. Zira firmalar birer ikişer mart ve ötesinde piyasaya sürecekleri oyunları açıklamaya başladı.

Ubisoft Mart Mesaisi Yapacak

Önceki gün mart ayında çıkacağı söylenip, hemen ardından ertelemeye uğrayan I Am Alive‘a rağmen, Ubisoft Tom Clancy’s HAWX, Tom Clancy’s EndWar(PC) ve Wii’ye özel Tenchu: Shadow Assassins‘i iki ay sonra oyunculara sunacak.

Command & Conquer: Red Alert 3‘e bir türlü kavuşamayan PlayStation 3 sahiplerinin özlemi de mart ayında dinecek. Ayrıca Activision-Vivendi‘nin başarılı strateji oyunu World in Conflict’in ilk eklenti paketi, Soviet Assault‘ta aynı ayda strateji severlerle buluşacak.

:: Peki nasıl geçer bu şubat?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

Başlıktaki kedi çok komik olmuş :D. sizi gibi sizi.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.