Reklam
    Reklam
    Otomobil

    Maserati 100. Yılını Kutluyor

    Aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 70 ülkede faaliyetlerini sürdüren İtalyan otomobil üreticisi Maserati, kuruluşunun 100. yıldönümünü kutluyor. Koç şirketi açıklamasında, Maserati‘nin 2014 yılı boyunca dünya genelinde düzenlenecek etkinlikler planladığı belirtildi.

    Reklam
    Reklam

    Açıklamada, Maserati’nin 100. yılına özel hazırlanan www.maserati100.com sitesi üzerinden markanın 100. Yıl etkinlikleri ile ilgili tüm bilgilere de erişilebildiği ifade edildi.Türkiye’de Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından distribütörlüğü yürütülmekte olan Maserati’nin 100. yılına özel tasarlanan logosunun ise markanın “Sıradanlık Karşıtı” felsefesini yansıttığı bildirildi.

    19-21 Eylül 2014 tarihlerinde Modena’da yapılacak olan kutlama organizasyonunda 250 Maserati modeli bir araya gelecek ve etkinlik kapsamında İtalya’da çeşitli sürüş aktiviteleri düzenlenecek. Firmanın 100. yılına özel hazırlanan özel logosu bir madalyonu çağrıştırıyor ve markanın yarışçı ruhunu da sembolize etmeyi amaçlıyor.

    Reklam
    Reklam

    Bugüne kadar ürettiği tüm modellerle spor otomobil kavramına yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Maserati, 4 kişilik süper Coupe’si GranTurismo’nun yanı sıra yeni üretim stratejisinin en önemli parçalarını oluşturan Quattroporte ve 1950’lerin klasik A6 GCS modelinden de izler taşıyan Ghibli ile de adından sıklıkla söz ettirmeyi hedefliyor.

    Maserati marka otomobillerin benzersiz görsellerle dolu galerisine göz atmak için diğer sayfaya geçebilirsiniz.

    {pagebreak:::: 2}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak:::: 3}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak:::: 4}


    :: Maserati markasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. constantinerkan

      Kuru kuru kutlamamı olur? Fakirlere versene 1’er tane Maserati (Mesela bana)

    2. Aretios

      bana faydası olmadıktan sonra 10000 yasına gırse nolur ki

    3. SDN Okuru

      Para olsada alsak 🙂

    4. SDN Okuru

      Abi bu arabanın beyaz renkli olanına resmen HASTAYIM, Adriana Lima mı bu mu deseler gözüm kapalı Maserati

    5. SDN Okuru

      Tabiki maserati bir tanesi bir gecelik digeri

    6. SDN Okuru

      spor otomobil denince italyanlar bu işi cidden biliyor

    7. SDN Okuru

      kampanya yapsalar da dagıtsalar birertane

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap