İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Mass Effect Infiltrator Android için Çıktı

Elektronic Arts, üst seviye grafiklere sahip Dead Space oyunundan sonra yine etkileyici bir oyunu Google Play Store‘da yayınladı. BioWare‘ın geliştirdiği Mass Effect, yeni bir hikaye ile harmanlanan Infiltrator sürümü ile Android için portlandı.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Android robot (Görsel: Jonathan Deamer, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Elektronic Arts, üst seviye grafiklere sahip Dead Space oyunundan sonra yine etkileyici bir oyunu Google Play Store‘da yayınladı.

BioWare‘ın geliştirdiği Mass Effect, yeni bir hikaye ile harmanlanan Infiltrator sürümü ile Android için portlandı. 450 MB boyutundaki oyun, 6,95 dolar fiyat ile satışa çıkarıldı. Oyunun Google Play Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

#video_1524#

Cerberus ajanı Randall Ezno‘yu yönlendirdiğimiz oyunda, Reaper‘lar ile olan mücadeleyi sürdürmeye devam ediyoruz. Cerberus üssündeki deneylerde ayar tutturulamayınca, kontrolü ele alıp gizli araştırmaları Reaper‘lara karşı kullanıp, dost birliklerle paylaşıyoruz. Bu sayede Cerberus‘u saf dışı bırakmaya çalışacağız.

Özellikle Mass Effect hastaları, serinin 3. oyunundan sonra Android‘den devam edebilirler.

:: Electronic Arts’ın Android oyunlarını beğeniyor musunuz?

 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

SDN Okuru

süper

SDN Okuru

kesinlikle harika bir oyun. çok zevkli kesinlikle tavsiye ederim.

SDN Okuru

play storeda gözükmeyen cihaza nasıl yükleniyor bilen var mı?

SDN Okuru

One X Tegra 3 de ondan.Tegra 3 kendi marketi var onlar uyumlu olur.Gameloft ve diğer oyunlarda uyum sorunu çok yaşarsınız.

SDN Okuru

arkadaş bu oyun neden one x ile uyumlu değil :S

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.