Reklam
    Reklam
    Otomobil

    McLaren’den katlanabilir sürüş göstergesi!

    Cenevre Otomobil Fuarı’na damgasını vurması beklenen markalardan biri olan McLaren, araçlarında bulundurduğu teknolojiler ile dikkat çekiyor. Paylaşılan videoya göre, McLaren‘in geliştirdiği yeni katlanabilir sürüş göstergesi ile devrim niteliğindeki bir yeniliğe imza atmak istiyor.

    McLaren’den mühendislik harikası gösterge!

    McLaren yetkililerinin paylaştığı videodan da gördüğümüz gibi, yeni Super Series‘de katlanabilir bir gösterge bulunacak. Bu göstergeler hakkında bilgi verecek olursak, bu göstergenin iki farklı modu bulunuyor. 

    Reklam
    Reklam

    Bu modlardan ilki olan ”Tam Ekran Modu” ile sürücüler, hız, sürüş mesafesi, ses, medya, ve araç hakkındaki kapsamlı bilgileri görebilecekler. Sürücüler tek bir tuş ile de diğer moda geçiş yapabilecekler.

    Diğer mod olan ”İnce Ekran Modu’‘ ile sürücülere yalnızca bilmesi gereken önemli bilgiler sunulacak.

    Reklam
    Reklam

    McLaren‘den Mark Vinnels‘in yaptığı açıklama ile, geliştirdikleri yeni katlanabilir sürüş göstergesinin, sürüş tercihlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayan, aynı zamanda muhteşem bir mühendislik tiyatrosu sergileyen bir devrim niteliğindeki teknoloji harikası olduğunun altını çizdi.

    McLaren, yeni Super Series, araçlarını 7 Mart Günü başlayacak olan, Cenevre Otomobil Fuarı’nda detaylı bir şekilde tanıtacak.

    Reklam
    Reklam

    #video_14164#

    :: McLaren’in katlanabilr göstergesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    6 Yorum

    1. SDN Okuru

      En az yirmi yıl önce yapılabilecek bişeyi ( belki olan bir model vardır ) yenilik diye yutturuyolar.

    2. SDN Okuru

      Yav bu ne fkdkflsllfksnfmslr

    3. SDN Okuru

      Gece sürüşleribde gözü yormaz. Daha az ışık daha küçük ekran.

    Diğer yorumları gör (5) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap