Reklam
    Reklam
    Otomobil

    Mercedes’ten Brabus GLE Coupe!

    Alman otomobil üreticilerinden Mercedes, orjinal modifiye ve performans arttırımı konusunda Brabus ile çalışıyor. Brabus tarafından modifiye edilen araçları garanti kapsamından çıkartmayan firma, bu araçlara ayrı bir özen gösteriyor. Motor modifiyesinden, araç kaportasına kadar birçok seçenek sunan Brabus, bu sefer Mercedes GLE Coupe’yi modifiye etti.

    Reklam
    Reklam

    Mercedes‘in BMW X6‘ya rakip olan modeli GLE Coupe‘yi geliştiren Brabus, ortaya oldukça güçlü bir SUV otomobil çıkartmış. GLE Coupe modelini daha iri ve kaslı bir görünüme sokan Brabus, iç tarafında da çeşitli değişiklikler yapmış. Mercedes, GLE 450 AMG modelinde 3 litrelik çift turbolu bir motor kullanmıştı. Bu motordan 367 beygir güç ve 520 Nm tork elde edebilen Mercedes’in yeni motoru bunun yaklaşık olarak 2 katı gücünde.

    Brabus tarafından değiştirilen motor, 700 beygir gücünde ve 960 Nm tork edebiliyor. Maksimum sürati 300 kilometre ile sınırlandırılan bu araç, 0 – 100 arasındaki hızlanmasını 4 saniyede tamamlıyor. Büyük ve ağır bir yapıya sahip olan bir araç için oldukça iyi bir süreye sahip olan Brabus GLE Coupe, isteğe bağlı olarak 21, 22 ve 23 inç jant seçeneklerinden birisi ile alınabiliyor. Pirelli, Continental ve YOKOHAMA lastik markalarından istediğinizi seçebildiğiniz bu araç, Dubai Otomobil Fuarında tanıtıldı. Henüz fiyatı belli olmayan bu araç sınırlı sayıda modifiye edilecek.

    Reklam
    Reklam

    :: Brabus tarafından modifiye edilen 700 beygirlik Mercedes GLE Coupe hakkında düşünceleriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      SDN iyi ki hatırlattın valla, hemen gidip siparişimi vereyim…

    2. SDN Okuru

      On sene sonra alırız artık şimdi biriktirmeye başlasak

    3. SDN Okuru

      gta 6'nın kuruması olur.

    4. SDN Okuru

      bu araba bi harika abiii 😀

    5. SDN Okuru

      Arkadan bmw x serisine benziyor ama güzel…

    6. SDN Okuru

      bunu tl karşılığında satmazlar herhalde:)

    7. SDN Okuru

      Brabus tarafından modifiye edilen 700 beygirlik Mercedes GLE Coupe hakkında düşünceleriniz neler?
      …. bu araba hakkında ne düşünebiliriz ki paramız yetmez 🙂

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap