İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Microsoft Çuvalları Hazırlıyor

Arama motorunu yeniden yapılandırmayı planlayan Microsoft, Live Search için hazırlanacak yeni markanın reklam kampanyasını yürütmek için JWT ile anlaştı.

Erhan Kahraman

okunma

Microsoft (Görsel: Tyler Lahti, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Arama motorunu yeniden yapılandırmayı planlayan Microsoft, Live Search için hazırlanacak yeni markanın reklam kampanyasını yürütmek için JWT ile anlaştı. Piyasa uzmanlarına göre, internet, televizyon, radyo ve basılı yayında Microsoft’un yeni markasının tanıtımı 80 ila 100 milyon dolarlık bir bütçe gerektirecek. Geçtiğimiz yıl da marka bilinirliği için reklama 300 milyon dolardan fazla para harcayan Microsoft, bakalım yeni alt markasının reklam kampanyasından memnun kalacak mı.

:: Kumo Microsoft’u kurtarır mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.