Reklam
    Reklam
    Mobil

    Microsoft İlk Nokia Reklamını Yayımladı

    2013 yılında gerçekleştirilen satın alınma işlemlerinin şüphesiz ki en büyük olay yaratını Microsoft‘un Nokia‘yı satın aldığını açıklamasıydı. Henüz tamamlanmamış bu satın alınma işleminin geçtiğimiz günlerde tamamlandığı Microsoft tarafından müjdelenmiş ve firmanın politikasının iyi yönde değişeceği dile getirilmişti.

    Microsoft, Nokia’nın satın alınma işlemlerinin büyük bir bölümünün tamamlandığını açıkladıktan sonra bugün de ilk Microsoft’lu Nokia reklam filmi YouTube üzerinden yayımlandı. Reklam filminde Lumia cihazlarının renkliliği ve diğer telefon ve tabletlere göre renklerin fark yarattığı vurgulanıyor.

    Reklam
    Reklam

    #video_4176#

    Bu videoyu Full HD olarak YouTube üzerinde izlemek için tıklayın

    Windows Phone’un gelişimi hızlandı

    Reklam
    Reklam

    Microsoft’un Nokia’yı satın almasının Windows Phone platformunun gelişim sürecini hızlandıracağını ve bu mobil işletim sisteminin 1-2 yıla kadar Android ile kıyasıya mücadele edebileceğini düşünüyoruz. Bakalım Microsoft, Nokia’yı eski altın günlerine geri döndürebilecek mi?

    :: Windows Phone’dan memnun musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    45 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bence direkt androidle calisan amiral gemi yapmasi lazim

    2. SDN Okuru

      Nokia’ya laf çakanlar neredeler merak ediyorum. 🙂

    3. SDN Okuru

      Reklamla iş bitmiyor Icraat lazım

    4. SDN Okuru

      microyumuşak hiç bu işlere girme sen windows 8-9-10-11 devam et..
      tablet telefon işi sana göre değillll..
      zarar edersinnn..bizden söle mesiiiiiiiiiiii………

    5. SDN Okuru

      Tablet telefon işi microsofta göre değil diyen arkadaş pc sektörü ölüyor ms oclerle batmamak için wp yi çıkardı

    6. SDN Okuru

      16:53, kaç yaşındasın yaşın el verir mi bilmiyorum lakin tablet telefon işi senin işin değil dedğin firmanın, daha ortada tablet kavramı yokken, ürettiği tableti vardı. istediğiniz kadar dalga geçinde, yeni cihazlar fiyat ve özellikle performans açısından androidi katlar. tabi teknik bilginiz buna ne kadar yeter bilinmez.

    7. SDN Okuru

      Microsoftun androidle çalışan telefon yapmasını söyleyen arkadaş selam olsun sana

    8. SDN Okuru

      Apple a inceden bi gönderme var ama hadi neyse

    9. SDN Okuru

      Microyumuşak ney??? Microsoft’un tam açılımı microsoftware dir liseli nerden bilsin ergen ergen yazıyo işte

    10. faruksio

      Nokia’nın eski reklamları gibi olmuş tek farkı tek bir markaya değil bütün markalara laf atılmış

    11. SDN Okuru

      WİNDOWS ANDROİD İ KESİNLİKLE KULLANMASIN ÇÜNKÜ ACAYİP KASIYOR ÇÖP DİYEBİLİRİM, WİNDOWS İŞLETİM SİSTEMİ DAHA STABİL ÇALIŞIYOR..

    12. kehfest

      Androidle rekabet edemez. Asıl mücadele apple ms arasında olacak.

      Zaten program yapımcılarıni kendi safına çekerse tarih olur iphone

    13. SDN Okuru

      İsim değişikliğini her ne kadar kabullenemesek de donanım yazılım koordinesini sağlayacak bir sistem oluşturdular. 1 yıla kalmaz Microsoft tablet ve telefonları, Apple ile karşılaştırılacak buraya yazıyorum.

    14. SDN Okuru

      28.04.2014 17:27 Apple ile mi kapışır. Asıl 1-2 sene sonra WP ve Android kapışması göreceğiz. Apple’ın mühafazakar bir kitlesi var zaten terkedeceklerini sanmam.

    15. SDN Okuru

      Pc sektoru olmez. Windows Phone bir kaç guncellemeden sonra dört dörtlük olur emin olun. Oldukça stabil be kullanışlı tek problem market oda iyi gelişiyor.marketi geliştirirse kesinlikle tutulur lumialar.

    16. SDN Okuru

      Applenin turkiyedeki kitlesi ooo abi masanin ustunde guzel duruyo kitlesi cogunlugu yani

    17. SDN Okuru

      cok saçma bir reNklam…

    18. SDN Okuru

      reklamda sadece iki güzel şey var. elemanın montu ve sonraki kırmızılı kız.

    19. SDN Okuru

      Millet yapar bizimkiler de onların holiganlığını yapar size ne alın birini kullanın işte…

    20. SDN Okuru

      Oyuncak gibiler hiç premium değil

    21. SDN Okuru

      2 hindi bir kartal etmez…

    22. SDN Okuru

      metro arayüzü değiştirsin bugün gider iphone 5i satıp lumia 930 alırım ama metro arayüz malesef işi bozuyor sade bi arayüz istiyoruz ayrıca klavye android gibi hızlı yazmaya elverişli olmalı.

    23. SDN Okuru

      telefon dedigin kara reng olur sari ne 😀 ANDROID gibi olmasi zor hele ki samsung gibi sade rahat olmasi cok zor wp sikici ayni ios gibi

    24. SDN Okuru

      ahahahgjs reklamda 0:08 de apple a göndeme var karton üstündeki yazı AGILE(APPLE) çok ince bi “renk” göndermesi akıllıca 😀

    25. SDN Okuru

      bazen iphone küçük ekranlı hem. androide geçmesemde WP mi alsam diyorum.

    26. pumperking
      kehfest Nickli Üyeden Alıntı
      Androidle rekabet edemez. Asıl mücadele apple ms arasında olacak.

      Zaten program yapımcılarıni kendi safına çekerse tarih olur iphone

      programcıları kendi safhına çekmesi için para kazandırması gerekiyor.keza android ürünlerinin yapamadığı birşey bu.yani ben de android kullansam ben de para vermek istemem.

      ios’da birçok kullanıcı ben dahil stabiliteyi bozmamak için 0.99 doları gözden çıkarıyor.aynısı ms için geçerli mi göreceğiz.
      kendi düşüncem ios’u sallarlar ama yıkamazlar.

    27. ConfickerBelasi



      reklam başarılı olmuş çekenin eline sağlık …

    28. SDN Okuru

      tabletin çerçeveye gel gerçeveye fıratpen aminum

    29. SDN Okuru

      Ne aptalca bi reklam.

    30. SDN Okuru

      MixRadyo için bile Nokia WP alınır.

    31. SDN Okuru

      Windows’un masaüstünden ne hayır gördüm ki phone’unu alayım.Onada mavi ekran verirse format atarım artık.

    32. surmelim37

      Başarılı bir reklam filmi bence. İos’u bilemem ama Android ile rekabet edeceğini sanmıyorum.

    33. SDN Okuru

      İos kadar stabil Android kadar ucuza cihaz bulabiliyorsun 1520 – 930 gibi cihazlar İphone 5s den daha hızlı Youtube da örnekleri mevcut oyun performansı inanılmaz 520 de bile Asphalt 8 Yağ gibi akıyor Temel uygulamarın % 90 ı var instagram vine falan fişman sosyal medya uygulamaları keza mağaza hızla gelişiyor korsan uygulama yüklemek yok geliştiricide parasını kazanıyor Stabillikte iosdan daha iyi ikisinide kullanan biri olarak söylüyorum Microsoft ile Apple Rekabeti izleriz ileride Androidi tahtından etmesi zor diyenler Symbian’ı hatırlayın.

    34. SDN Okuru

      ZİYARETÇİ 28.04.2014 16:53 arkadaşa soruyum PC işletim sistemiyle mobil versiyonuyla çalışan kaç telefon var. Biliyor mu ? acaba yoksa elindeki açık sistem kodlu toplama versiyonlu android mi yoksa yine açık sitem kodlu ios mu kullanıyor. bu arkadaş biliyor mu o telefonların patentlerini kimden aldığını biliyor mu ( bu arada patentlerin büyük bir kısmını Nokia saylıyor.)özellikle ios’taki patentlerin büyük bir kısmını Nokia sağlıyor. Bunları biliyor mu öyle yorum yapıyor.

    35. SDN Okuru

      Daha dosya sistemi yok

    36. SDN Okuru

      Wp nin klavyesine laf atan arkadaş hiç kullanmadan işkembeden atma dostum butun telefonları kullanıpta son olarak 1520 de kalan biriyim en iyi klavye wp dedir bu da böyle biline….:)

    37. SDN Okuru

      Ayrıca microsoftun şuan her android cihazdan her apple urununden pay aldığını bilmeyen yoktur 🙂

    38. SDN Okuru

      Reklamda neden sadece iki kişi renkli? Çünkü diğer herkes iOS ve Android kullanıyor. Windows Mobile kullanıcı sayısı da o kadar. 😀

    39. SDN Okuru

      Zaten bir renkleri fark ediyor. Bide işletim sistemi ile fark yaratsalar. 2 yıldır adam akıllı bir güncelleme yayınlamadılar. Öve öve biteremedikleri 8.1 de boş çıktı. Bildirim merkezi rezalet kısa yollar saçma sapan olmuş müzikleri ve parlaklığı kontrol edilemiyor. Şarj problemi giderilemedi. 8.1 ile gelecek denilen cortana 2015 e kaldı. Bluetooth ile hala işaretleyerek müzik gönderilmiyor video zaten göndermiyor. Dosya yönetici gelecekti oda gelmedi. Ayrıca wp8 de iyi kötü bildirmler duzelmişti şimdi onlarda gelmiyor. Tamam sürüm beta ama Microsoft 8ide beta çıkardı üzerine bir şey koymadı. Ful sürümünde üzerine bir şey koymayacak zaten. Şimdi gdr1 konuşuluyor ve onda bir çok eksiğin giderileceği söyleniyor 8.1 de söylendiği gibi ama ondada yetiştiremedik gibi bahaneler bulurlar demedi demeyin. Bazıları stabil falan deyip duruyor arkadaş diğer platformlardakinin 3 te biri kadar özellik yok tema değişmiyor widget yok arka plan siyah ve beyazdan ibaret elbette stabil olacak. Şuan konum internet vs kapalı 1 gün zor gidiyor şarj özellik eklendikçe dahada azalacak. Sistem kullanımı arttıkça şarj ömrü kısalacak ve 2 yıldır şarj konusunda hiç bir düzenleme yapmadı Microsoft. 6ayda bir güncelleme veriyor içi boş. Hayatında symbian dan başka sistem kullanmamış kişilerde yeni özellik diye seviniyor. Zaten bu gelenler yıllardır diğerlerinde var. Ayrıca 36 destek verecek Microsoft diyenler lumia 920 çıkalı 2 yıl doluyor artık ve kaldı bir yıl ama sistem hala yarım buda demek oluyor ki destek vermemiş olacak zaten olması gereken eksikleri tamamlamış olacak ve desteği kesecek. Gerçi bu hızla eksiklerde giderilemeyecek gibi duruyor.

    40. SDN Okuru

      Microsoft bu temel hızla cok şey yapacaktır. Cok güzel gelişmeler gösteriyor

    41. SDN Okuru

      Android çöp gelecek geçmiş herşey microsoft. Göreceksiniz

    42. SDN Okuru

      Pc sektörü ölüyor microsoft batmamak için wp yi çıkardı diyen şahıs. Microsoft un sahibi Bill Gates Dünyanın en zengin 2. kişisi. Nası Batsın bu saatten sonra?

    Diğer yorumları gör (44) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap