Microsoft’tan İlginç Özellik
1975 yılında kurulan ünlü yazılım ve bilişim şirketi Microsoft, yeni işletim sistemleri, gerçekleştirdiği projeler ve son olarak başarısız olarak nitelendirebilecek mobil sektör çalışmaları ile gündeme gelmişti.

1975 yılında kurulan ünlü yazılım ve bilişim şirketi Microsoft, yeni işletim sistemleri, gerçekleştirdiği projeler ve son olarak başarısız olarak nitelendirebilecek mobil sektör çalışmaları ile gündeme gelmişti.
Yönetim Kurulu Eski Başkanı Steve Ballmer, önceki günlerde bu tutumunu eleştiren açıklamalarda bulunmuştu.
Microsoft ise, kullanıcıların karşısına yeni bir özellik ile çıkmaya hazırlanıyor. Kullanıcılara sunulması beklenen yeni özellik, insan-köpek karşılaştırması uygulamasını içeriyor.
Kullanıcılar, Microsoft destekli www.what-dog.net/# adresine giderek, kendi yüzlerini, köpek dünyasındaki yüzlerle karşılaştırabilecek.

{pagebreak::1}
Ayrıca App Store ile mobil departmanda Apple kullanıcıları ile buluşacak uygulama, günlük hayatın stresinden bir an olsun kurtulmak isteyenlere hitap edecek gibi gözüküyor.
Kaynak: Cnet
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (18)
northwest pharmacy
canadian pharmacy
değişikmiş ama yanlış anlaşılmaya da müsait....
bu ozellik kesinlikle masaustunede gelmeli
Bu bir özellik değil servis. Web sürümü ile iOS uygulaması da var. Ayrıca esas amaç köpek türlerini belirlemek. Haber müdürlerinin kendi keyfinde galiba içerik kalitesi yerlerde......
bunun amacını bilmeyen sanırım yoktur :D microsoft ikizleri dahi ayırt edebiliriz diyor, bu tarz uygulamalarla diyor, whatage diye bir uygulama vardı yine aynı şekilde. tamamen viral bir biçimde microsoft tüm kullanıcıların yüz verisini veritabanına yükleyip onlar ile çalışma yapıyor. ve gerçekten de en iyi yüz tanımaya sahip olan firma şu an microsoft.
Ya Microsoft şaka mısın ya... 3. sınıf Facebook uygulamalarındaki saçmalıkları yapıyorsun. Umarım en kısa zamanda batarsın.
recebinki neye benzer çok merak ettim :)