Microsoft’tan Yeni Windows 8 Reklamı
Bir firma tablet pazarına giriyorsa, onun en büyük rakibi iOS ve doğrudan Apple oluyor. Tablet sektörüne hayat veren ve artık tablet denildiğinde akıllara ilk gelen isim olan iPad‘i hedef alan yeni bir reklam filmi, Microsoft‘tan geldi.

Bir firma tablet pazarına giriyorsa, onun en büyük rakibi iOS ve doğrudan Apple oluyor. Tablet sektörüne hayat veren ve artık tablet denildiğinde akıllara ilk gelen isim olan iPad‘i hedef alan yeni bir reklam filmi, Microsoft‘tan geldi.
Microsoft, Windows 8 ile beraber istenilen satış rakamlarına ulaşamamış olsa da, rakibi iPad‘i kendi ürünleriyle karşılaştıran reklamlara ve bu reklamlarda kendi açısından iPad‘i eleştirmeye devam ediyor.
Reklamın konusu ise Windows 8‘in aynı anda birden çok pencere açabilip, aynı anda çalıştırabilmesi. iOS işletim sistemini kullanan iPad ise aynı anda iki pencerede, iki farklı uygulamayı gösteremiyor. Uygulamalar arası geçiş yapmak için home tuşuna iki kere basıp, alttaki bardan uygulamaları seçmeniz gerekiyor.
Bakalım Microsoft bizlere nasıl bir reklam hazırlamış. İyi seyirler.
#video_2750#
:: Microsoft’un iPad’i hedef alan reklamlarını nasıl yorumluyorsunuz?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (26)
atma 01:56 din kardeşiyiz. 3G'de facebook, twitter, watsapp vs. çalıştırmayı denedin mi ?
Oyy, Microsoft haklı valla Windows 8 mi dandik iOS'lu iPad mi :D
Birincisi; iPad global bir ürün olmakla kalmayıp şu anda dünyadaki en hızlı ve tasarımı en çok beğenilen üründür. Bunu herkez kabullensin, çünkü Anti-Apple'cılar bile iPad'i sevdiklerini dile getiriyorlar. İkincisi; forumda orda burda yok WP8 App sorunu vay efendim windows nasıl sistem bilmem ne? Ama WP'nin nereye gideceğini bilmeden daha marketinde 100.000 uygulama bile yok iken sadece iPad için yazılmış uygulamalar tüm WP Store'un tam 30 katıydı. Halbuki hala Apple'ı kötülemeye çalışan insanlar var. Peki size soruyorum? Apple'ın iPhone 3G modelinde oynanan oyun şu anki iPhone 5 modelinde de oynanıyor. (Akıcılık falan değil açılma söz konusu) Herkezin kabullenmesi gerek ki iOS, dünyanın en stabil MOBİL işletim sistemi. Bunu kimse değiştiremiyecek. Tabii, Apple daha iyisini yapana kadar.
Aklıma win8 tablet lansmanı geldi:) onuda buraya ekleselermiş ya :) Ben bu şekilde sataşmalı reklamları saçma buluyorum. Sen ürünü yapar özelliklerini pazarlarsın, isteyen alır isteyen almaz . Bu tercih meselesi değil mi? Geçenlerde Nokia ve zamzung benzer reklamlar yapmıştı., eziklik budur, başka ne denebilir ki!
güzel miş :D
"Yukarıda deniliyorki; "tablet denildiğinde akıllara ilk gelen isim olan iPad'i." Microsoft daha ne uğraşıyor anlamadım." Merak etme yabancı MS bu yorumunu okuduktan sonra tablet işinden vazgeçecek. İçin rahat olsun. :)
apple yazılımlarının kalitesini tattıktan sonra windows u sevecek değiliz ama apple hakikaten aynı anda birden fazla uygulama çalıştırmayı desteklemeli artık..
apple da sadece uygulama fazlalağı vr android gibi..gerisi boş
hayırlısı olsun be gülüm
Reklamın güzelliği satışlara ne zaman yansır bilinmez. Microsoft işi oturtsa zannımca piyasada rakip bırakmaz ama bu kısa bir süre sonra olacak gibi durmuyor.