İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Microsoft’un Baskısı Dell’i Korkuttu Mu?

Geçtiğimiz günlerde Dell’in bir sayfa hazırlayarak Ubuntu’nun meziyetlerinden bahsettiğini sizlere aktarmıştık. (Dell: Ubuntu, Windows’tasn Daha İyi) Bu sayfa ile birlikte Amerika’da daha fazla bilgisayarı Ubuntu ile kullanıcılara ulaştırma yoluna gidilmişti.

Ömer AK

okunma

Microsoft (Görsel: Coolcaesar, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Geçtiğimiz günlerde Dell’in bir sayfa hazırlayarak Ubuntu’nun meziyetlerinden bahsettiğini sizlere aktarmıştık. (Dell: Ubuntu, Windows’tasn Daha İyi) Bu sayfa ile birlikte Amerika’da daha fazla bilgisayarı Ubuntu ile kullanıcılara ulaştırma yoluna gidilmişti.

Geçen 1 haftalık süreçte 

“6) Ubuntu is safer than Microsoft® Windows® The vast majority of viruses and spyware written by hackers are not designed to target and attack Linux.” (Ubuntu, Windows’tan daha güvenlidir. Hackerlar tarafından yazılan zararlı yazılımların birçoğu Linux’u hedef almaz.)

şeklinde yer alan madde,

“6) Ubuntu is secure According to industry reports, Ubuntu is unaffected by the vast majority of viruses and spyware.”(Ubuntu güvenlidir. Sektörün raporlarına göre Ubuntu genel olarak zararlı yazılımlardan etkilenmiyor.)

olarak değiştirildi. Maddelerin bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Şu ana kadar şirketten bir açıklanma yayınlanmamış olması, Microsoft baskısı yönündeki dedikoduları arttırıyor.

:: Sizce Dell bu cümleyi niçin değiştirmiştir?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

tahir40

Windows Dell'e sattığı lisanslara zam yapmıştır :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.