İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Otomobil

Microsoft’un Yeni CEO’su Belirlendi mi?

Yaz aylarında emeklilik kararını açıklayan Microsoft CEO’su Steve Ballmer’ın ardından şirketin başına gelecek isim uzunca bir süredir tartışılıyor. Bugüne kadar adayların arasında Nokia CEO’su Stephen Elop’tan Ford Motors CEO’su Alan Mulally’ye, kadar birçok ünlü yöneticinin adı geçti.

Azim Köse

okunma

Microsoft (Görsel: Mike Mozart, CC BY 2.0, Wikimedia Commons)

Yaz aylarında emeklilik kararını açıklayan Microsoft CEO’su Steve Ballmer’ın ardından şirketin başına gelecek isim uzunca bir süredir tartışılıyor. Bugüne kadar adayların arasında Nokia CEO’su Stephen Elop’tan Ford Motors CEO’su Alan Mulally’ye, kadar birçok ünlü yöneticinin adı geçti.

Son haberler ise şirketin tepe yöneticiliğine içeriden bir isim olan hali hazırdaki operasyon direktörü Kevin Turner’in geçeceği yönünde. Çin merkezli WPdang sitesinin isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberine göre bu karar çoktan verilmiş durumda.


Kevin Turner

WPDang’ın haberinde yer alan bir diğer önemli ayrıntı ise Kevin Turner’ın CEO’luğu 2 ya da 3 yıllığına üstleneceği ve ardından görevi Steven Elop’a devredeceği iddiaları.

Çinli sitenin iddiaları gerçekleşirse Microsoft tepe yöneticiliği için adı geçen her iki ismin de, bir ölçüde istediğini aldığı bir yöntem bulunmuş olacak. Bakalım şirketin yeni CEO’su ne zaman kesin olarak belli olacak?

:: Microsoft’un yeni CEO’su sizce kim olmalı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

Bill gates olmasaydı Microsoft olmazdı. Microsoft olmasaydi şu an en az 10 yıl gerideydi teknoloji.

SDN Okuru

Bill gates bir şeymi yapıyordu da bunlar yapacak appledan kopya hep

SDN Okuru

elop geçerse appleden para alır microsoftuda siler

SDN Okuru

bi bill Gates değil sonuçta.... :))) bu espiri yüzyılın espirisi bence... her yere ve her mekana uyuyor.. :)))

SDN Okuru

microsoft windowstur windows kalacak.Nokia cılara yer yok.

SDN Okuru

bill gates'in askerleriyiz!!!

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.