Milli klavye Samsung telefonlara geliyor!
Türk Telekom‘un akıllı klavyesi Tambu hizmet alanını genişletiyor. “Türkiye’nin yeni klavyesi” sloganıyla Android ve iOS‘a gelen uygulama, Samsung telefonlarda varsayılan klavye olarak yerini alacak. Artık yeni bir Samsung cihaz aldığınızda milli klavye cihaza uyumlu bir şekilde yüklenmiş olacak.
Yerli klavye Tambu, Samsung cihazlarda varsayılan klavye olacak!
Tambu, Türkiye için birçok özel görsele sahip. Simitten, çaya; sazdan darbukaya, dantelli TV’den mavi klasik minibüslerimize ve nazar boncuğuna kadar birçok eğlenceli içerik yer alıyor. Klavyenin araç çubuğu ise konum paylaşımı, çeviri, atasözlerini keşfedip paylaşma gibi işlevlere sahip. Bu uygulama ile kullanıcılar, herhangi bir mesajlaşma platformu üzerinden yazıştığı bir arkadaşıyla, dilediği atasözünü bulup paylaşabiliyorlar.
Tambu, dünyanın her yerinde, herhangi bir operatör müşterisi tarafından kullanılabilir durumda olmasıyla da öne çıkan bir ürün. Türkçeye özel yazı tamamlama ve düzeltme özelliği ve F klavye seçeneği ile kullanıcılara rahat ve hızlı yazma imkanı sunarken, pratik bir şekilde sesle Türkçe yazabilme özelliğiyle de ön plana çıkıyor.
Eh, bundan sonrasında Samsung’un ana klavye uygulaması olacak olması hayli sevindirici bir durum. Siz ne düşünüyorsunuz?
FIRSAT ÜRÜNLERİ

Tamriel'in bağrından kopup gelen Emin, sıkı bir TES ve Dark Souls hayranıdır, tam bir oyun delisidir. Çok uzun zamandır oyun oynuyor, tam çözüm çekip, inceleme yazıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Milli klavye Samsung telefonlara geliyor! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Milli klavye Samsung telefonlara geliyor! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Milli klavye Samsung telefonlara geliyor! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Samsung Galaxy Note 21 canlı görüntülendi
- 2
Huawei Mate 20 serisi kullanıcılarına üzen haber
- 3
Fatih Sondaj Gemisi'nden beklenen haber geldi
- 4
Taksicilerden Uber'e karşı yeni hamle
- 5
Çalışanların ruh halini yöneticiye bildiren 'bileklik'
- 6
Son dakika! Facebook, Türkiye'ye temsilcilik atadı
- 7
Apple'a Telegram yüzünden dava açıldı
- 8
ABD'deki şirketlerin 'Huawei lisansı' iptal edildi
- 9
Karne hediyesi için teknolojik cihazlar MediaMarkt'ta!
- 10
Samsung Genel Müdür Yardımcısı'na hapis cezası
En yeni Videolar
- 1
Dünyanın en büyük AirPods'u kutusundan çıkıyor!
- 2
Facebook hem kabul etti hem 'tehdit' etti
- 3
Arçelik 9 Serisi A65 A 955 A 4K Smart TV incelemesi
- 4
300x zoom ile telefona yakından baktık!
- 5
A101’den 35 TL’ye yüz temizleme cihazı alıp denedik!
- 6
İçerik platformlarının aile üyeliklerini karşılaştırdık
- 7
MSI Optix MAG274QRF-QD monitör incelemesi
- 8
Android telefondan iPhone 12 Mini'ye geçtik
- 9
ABD yasağına Xiaomi'den ilk açıklama!
- 10
Ofisi dumana boğduk, Mia Air ile kurtulduk!
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 2
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 3
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 4
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 5
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 6
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 7
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 8
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 9
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 10
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 11
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 12
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 13
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 14
Huawei Freebuds Pro inceleme
- 15
GoPro Hero 9 Black elimizde!
Hayır. Ben sadelikten yanayım. Samsung un klavyesi çok hoş bunu bozmamalılar isteyen zaten mağazadan indirir
Reklam kokan haraketler bunlar, milliyetcilik adi altinda para kazanmak,
bence E klavye olmalı
Hiç gerekli değ***** yanayım.samsung ise samsungun uygulamaları olmalı👍
Samsung klavyesi çok sadeydi. Ben Tambu kullanmak istemiyorum. Kullanmak isteyenler Store dan indirsin.
Isteyen play store dan indirir. Ne gerek vardı
Tambu ne lan 😀 Çok saçma olmuş neyseki samsung kullanmayacagim.
Gördünmünya aya çıktık sayalım mı bu vakayı
samsung kullananlara sordunuzmu istiyolarmı ben samsungun klavyesinden memnunun tambu ne la böyle yemişim nazarboncuğunu
İlk çıktığı günden beri kullanıyorum, gayet memnunum. Sade kullanmak isteyenler sade de kullanabilir sıkıntı yok.
Artık devir yazılımdan para kazanma zamanı. Şimdi telefonun anaekran ayarlarına girdim ve orada “Ana Sayfa Ekranı Hakkında” diye bi bölüm vardı, oraya girince de baktım ki ana ekran uygulamasını Touchwiz adında bir kuruluş programlamış! Bu kuruluş Samsung’un kendi şirketi değilse her aldığımız telefondan o şirkete de para kazandırıyoruz demektir. Yok Samsung’un kendi şirketi ise demek ki bu kuruluşla Samsung başka telefon üreticilerine de hizmet veriyor demektir.
Aldığımız bir telefondan Ülkemizin vergi haricinde de para kazanması, yerli yazılım istihdamının artması kötü mü?
Bugün Samsung yarın başka üreticiler.
Bugün klavye yarın başka uygulamalar.
Biri “aya mı gittik?” yazmış! Her yerde sizin gibi oyun oynamaktan ileri gidemeyenlerin yorumlarıyla dolu olması Ülkenin aya gidememesinin nedenini gösteriyor zaten. Buyrun daha iyi şeyler yapın tutan yok!
Touchwizz samsungun 6 senedir kullandığı kendi arayüzüne verdiği isim. Ne diyorsun birader başkasına satıyor ya da başka firma yapmış biz kullanıyor nedir dalga mi geçiyorsun 🙂
Deneyim dedim 2 gün dayanamadım geri gboard a döndüm bilmiyorum ben beğenmedim samsung kullananlarında beğeneceğini sanmıyorum
Tambuyu hiç ama hiç beğenmedim
Hiç güzel değil..T9 hala yok
Satın almam o telefonu asla
Yakında her şeye bir yerli yapımı damgası vurulacak
Yerli olan yazılımları biz kullanmazsak elin adamı hiç kullanmaz. Herkes bi el atacak ki bu işler yavaş yavaş ülkemizde de gelişsin. Sade şikayet ile peynir gemisi yürümüyor maalesef.