Reklam
    Reklam
    Oyun

    Need for Speed Heat resmen tanıtıldı

    Yarış oyunu denince klasikler arasında akıllara gelen Need for Speed Heat resmen tanıtıldı. Electronic Arts, yeni yarış oyunu için oldukça iddialı yeniliklerden bahsediyor.

    Yarış oyunu denince klasikler arasında akıllara gelen Need for Speed Heat resmen tanıtıldı ve hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Electronic Arts, yeni yarış oyunu için oldukça iddialı yeniliklerden bahsediyor.

    Reklam
    Reklam

    Need for Speed Heat açık dünya ile geliyor

    Electronic Arts tarafından açılan internetten sitesindeki geri sayım bitti. Sevilen yarış serisinin yeni oyunu hakkındaki bilgiler ortaya çıktı.

    Ortaya çıkan bilgilere göre Need for Speed‘in yeni oyununun ismi daha önce de konuşulduğu gibi “Need for Speed: Heat” olacak. Ayrıca oyun, hikaye tabanlı açık dünya oyunu olacak ve oyunseverler bu oyunu sadece çevrimiçi oynamayacaklar.

    Yarış oyunlarındaki ilgi çekici etkenlerden olan hava durumu yeniliklerle geliyor. Ortaya çıkan bilgiye göre Need for Speed: Heat’te  yağmur sıklığı fazla olacak ve oyunda gün dönümü olmayacak. Oyunun zaman dilimini ise genel olarak gece oluşturuyor.

    Reklam
    Reklam

    NFS: Heat‘in grafikleri ve ayar mekaniği 2015 yılındaki NFS oyunuyla aynı olacak. Bu da Need for Speed: Heat’in , FIFA serisinde de kullanılan Frostbite Engine oyun motoruna sahip olacağını gösteriyor.

    Oyunun hikaye modundaki ana karakter bir kadın olacak. Tüm hikayede bu kadını canlandırıp hayat vereceğiz. Ayrıca gerçekçilik bakımından önemli bir unsur olan araçların hasar durumu da değişkenlik gösterecek. Oyuncuların arabalarını kullanmak için hasar almamaları gerekecek.

    Oyunun iki farklı versiyonu bulunuyor.
    Standart Edition ve Deluxe Edition olarak ortaya çıkan paket ayrıntıları da netleşti. Deluxe Edition, yarışseverlere banka desteği ve karakter kıyafetleri gibi ekstra içerikleri bünyesinde barındırıyor.

    Reklam
    Reklam

    Need for Speed Heat oyununun PS4 ön sipariş fiyatı Standart sürüm için 459 TL, Deluxe sürüm için 519 TL olarak açıklandı. Xbox One konsolu için ön sipariş fiyatı Standart sürümü için 468 TL (EA Access sahipleri için 421 TL), Deluxe sürümse 539 TL (EA Access sahiplerine 485 TL) olarak açıklandı. Son olarak Need for Speed: Heat 8 Kasım’da erişime açılacak.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    14 Yorum

    1. Anonim

      underground 3 yapın lan

    2. Teknoloji Dostu

      Yani Şimdi 2015 oyununun dlcsine 500 lira para mı istiyorlar 🙂

    3. Teknoloji Dostu

      Bir efsanenin çöküşü demeyeceğim, o efsane çökeli çok oldu.

    4. Anonim

      450 lira verip bunu oynamak yerine most wanted undercover underground2 indirir bir daha oynarım daha iyi 😀

    5. Anonim

      EA sanırım online modda oyun içi satıştan soyacak bizi anlaşılan.

    6. Anonim

      Güzel bir oyun olacak belli.

    7. vayt

      Gayet güzel duruyor. Hikaye modu da canlı olur ise tadından yenmez.

    8. Teknoloji Dostu

      Supra var mı Supra?

    9. Anonim

      undergraund 2 nin devamı olsa dünya rekoru kırar… harbiden underground 3 yapsınlar.

    10. Teknoloji Dostu

      Viraja girerken drift yaptığımızda sanal bir hareketle belli bir yörüngede kayması telefon oyunlarına benzerliği yüzünden oyun çok çocuksu simülasyon sıfır forza horizonun ilk versiyonu bile bundan daha iyi sürüş dinamiklerine sahip

    11. Anonim

      umarım bu sefer m3 gtr’ı batırmazlar

    12. Teknoloji Dostu

      Ea dA patron demişki
      -satışlar düştü gündemde kalmamız lazım. Çalışanlarda demiş ki
      — yeni bi nfs serisine yeni oyun ekleyelim.
      patron- ne zamana biter bu iş?.
      –5yıl alır sağlam çıkış yaparız.
      -o kadar vaktimiz yok 5 ayda bitirin bu işi her türlü tutar serinin ismi yeter.
      — tamam 🙁
      #sonuç yaklaşık 5 yıl önceki oyun motoru azcık yazı tipi değişikliği, spotify dan güncel müzikler, yeni model arabaların step dosyalarını topla kullanılır yap, ve hazır.
      5 ay sonra ;
      -Ne oldu naptınız
      — Yaptık bitti patron mükemmel oldu.
      -Tamam hemen sürün piyasaya
      –Henüz testleri bitirmedik
      -Boşver şimdi testi mesti sonra yaparsın testini.

    13. Teknoloji Dostu

      Yakında oyunlar 1.000 tl olur o zaman rahatlariz

    14. Teknoloji Dostu

      Resmen payback ve nfs 2016 nın yandan yemişi tırt. Hot pursitin yanından geçmez…

    Diğer yorumları gör (13) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap