Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Netflix’e rakip: Disney+ tanıtıldı!

    Neredeyse her gün Netflix yeni bir rakiple daha karşı karşıya geliyor. Bu kez yüzyıllık yayıncı Disney, Disney+ ile bu alanda 'ben de varım' dedi. Disney+ fiyatı nasıl olacak?...

    Uzun zamandır beklenen yayın servisi Disney+ sonunda tanıtıldı. Yüzyıla yakın zamandır yayıncılık dünyasında varlık gösteren Disney, yeni yayın platformu ile modaya ayak uyduruyor. Platform tanıtıldı ancak yayın hayatına başlaması için biraz daha süre gerekiyor.

    Reklam
    Reklam

    Disney’in yeni yayın platformu, şu sıralar rekabetin oldukça yoğun yaşandığı bir pazara giriş yapıyor. Netflix’in rakipleri neredeyse her geçen gün artıyor.

    Yeni yayın servisinin en güçlü kozlarından biri sahip olduğu içerikler. Önemli içerikleri ile pazara giriş yapacak olan platformda, Marvel, National Geographic, Pixar ve Lucasfilm içerikleri yer alacak. Disney’in bu yapımları satın almış olduğunu hatırlatalım. Şimdiden doğrulanmış diziler arasında Loki, Falcon & Winter Soldier, Scarlet Witch & The Vision ve Hawkeye gibi Marvel yayınları yer alıyor.

    Disney+’da yayınlanan içerikler yalnızca dizi ve filmlerden ibaret olmayacak. Spor yayın ağı ESPN’in de sahibi olan Disney bu yayınları da online platformuna aktaracak.

    Reklam
    Reklam

    Sağlam adımlarla gelen platform, önümüzdeki kasım ayında yayın hayatına başlayacak. Tabi bu Amerika Birleşik Devletleri için geçerli olan tarih. Diğer ülkelerin çok daha uzun süre beklemesi gerekebilir.

    Disney+ fiyatı

    Yeni online yayın platformunda önemli olan kısım da ücretler. Disney+ fiyatı, aylık ve yıllık olarak sıralanıyor. Aylık 6.99 dolar ödemenin yanında yıllık 69.99 dolarlık da bir ödeme planı bulunuyor. Netflix’in dışında Apple TV+ da yeni Disney+’ın rakiplerinden biri olacak. Fiyatı belli olmayan Apple TV+, fiyat belirlemesinde Disney+’ı baz alacak mı? Bunu zaman içinde göreceğiz.

    Bu arada yakın zamanda zam haberleri ile gündeme gelen Netflix, yeni rakibi ile ilgili hangi önlemleri alacak? bunu da merakla bekliyoruz.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. Ali

      Bu aralar netflixe onlarca rakip çıktı bakalım sonuç ne olacak

      1. Anonim

        Beleş veren kazanır bence

    2. Anonim

      Netflix i hemen birakırım.

    3. Anonim

      disney+ , Türkiye pazarına girmesi ne kadar zaman alır acaba?

      1. Mete

        Ne yazıkki 1 yılı bulabilir

    4. Teknoloji Dostu

      Türkiye’ye de vergiler olmadan 7 dolarla girerlerse fena olmaz, zaten şu anda da Netflix platformuna 30 lira veriyorum az daha veririm daha kaliteli içerikleri izlerim.

    5. Teknoloji Dostu

      Netflix dc yle anlaşıp titans dışında da dizi çekmeli mesela joker olabilir

    6. Teknoloji Dostu

      7 dolar mı? Çok pahalı 42tl verilmez buna netflix 15tl arada çok fark var

    7. Anonim

      Eski Disney Channel dizileri olursa kesinlikle kullanırım.

    8. Teknoloji Dostu

      Disney mi kaldı, boşverin

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap