İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Nintendo DS’in Yeni Marifeti

Amazon Kindle ve Sony Reader’a çok sağlam bir rakip daha geliyor: Nintendo, elektronik sayfaları kolayca çevirmeyi sağlayacak bir arayüz geliştirerek milyonlarca satan el konsolu Nintendo DS‘i şimdi de e-kitap okuyucu haline getirmeyi planlıyor.

Erhan Kahraman

okunma

Nintendo DS (Görsel: Evan-Amos, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons)

Amazon Kindle ve Sony Reader’a çok sağlam bir rakip daha geliyor: Nintendo, elektronik sayfaları kolayca çevirmeyi sağlayacak bir arayüz geliştirerek milyonlarca satan el konsolu Nintendo DS‘i şimdi de e-kitap okuyucu haline getirmeyi planlıyor. İlk olarak 100 adet klasik eserin bulunduğu 100 Classic Book Collection adlı DS kartuşuyla işe başlayacak olan Nintendo, bu proje için ünlü yayınevi HarperCollins ile birlikte çalışıyor. İndirilebilir dijital eserler de zaman içerisinde kullanıcılara sunulacak. Okuyucu özelliği, rakiplerine göre biraz daha kısıtlı olsa da, DS’in çok daha uygun olan fiyatı sayesinde Nintendo’nun bu piyasayı da silip süpürmesi sürpriz olmaz.

:: E-kitap okuyor musunuz?

Bilgi İçin : Nintendo

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

benım var bundan:

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.