İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Nokia 7.2 tasarımı ve performans testi ortaya çıktı!

Temmuz ayının başında HMD Global tarafından Daredevil kod adlı bir cihazın geliştirildiği ortaya çıkmıştı. Nokia 7.2 Geekbench performans testinde boy gösterdi.

Mehmet Ali Ertunç

okunma

Nokia 7.2 tasarımı ve performans testi ortaya çıktı!

Temmuz ayının başında HMD Global tarafından Daredevil kod adlı bir cihazın geliştirildiği ortaya çıkmıştı. Cihaz için Endonezya’da sertifikasyon başvurusunda bulunulması bunun Nokia 7.2 olarak adlandırılacağını gözler önüne serdi.

Çıkış tarihi halen bilinmezliğini koruyan Nokia 7.2 Geekbench performans testinde boy gösterdi. Böylece daha önce tasarımı sızdırılan akıllı telefonun özellikleri de büyük oranda netlik kazanmış oldu.

Nokia 7.2 Geekbench performans testinde!

Tek çekirdek skoru 1604, çoklu çekirdek skoru ise 5821 puan olan telefonun, 1.84 GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemciden güç aldığı belirtiliyor. İşlemcinin modeli tam olarak bilinmezken, beklentiler Snapdragon 710 olduğu yönünde.

6 GB RAM’in yer aldığı telefon, Android 9 Pie ile çalışıyor. Bu kapsamda Realme 3 Pro modeli ile benzer bir performans sergileyen telefon, 48 Megapiksel çözünürlüğünde ana sensörün yer aldığı üçlü kamera kurulumu ile geliyor.

Nokia 7.2 Geekbench performans testinde görüldü - ShiftDelete.Net

Telefonun 6.2 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlük sunan ekranı çentikli yapıda. Arka tarafında parmak izi okuyucu yer alan telefon, 3500 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. Cihazın 6 Eylül tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (3)

Okur

Biraz eski tasarim olmus

Teknoloji Dostu

Nokia çok geriden geliyorsun.

Okur

Çerçeveden telefon yapmışlar

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam