Nokia’nın yeni Android One telefonu ortaya çıktı!
Nokia Android One platformuna dahil olan telefonlarına bir yenisini daha ekliyor. İşte Nokia TA-1157 hakkında ortaya çıkan ilk detaylar!

Son dönemde 5 kameralı Nokia 9 PureView ile adından sıkça söz ettiren HMD Global’in kullanıcılar ile buluşturacağı telefonlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Nokia’nin yeni tuşlu telefonunu kısa süre önce sizlerle paylaşmıştık.
Bu kez Nokia TA-1157 model numarasına sahip bir telefonun FCC sertifikasını aldığı ortaya çıktı. İki versiyonu bulunacak olan bu telefonun en dikkat çekici noktası, Nokia 7.1 Plus ile benzer şekilde Android One‘lı bir model olması.
Nokia Android One telefonlarına bir yenisini ekliyor!
149 mm uzunluğunda ve 71 mm genişliğinde olan telefon, 2 GB RAM / 16 GB depolama ve 3 GB RAM / 32 GB depolama olmak üzere iki model olarak karşımıza çıkacak. Her iki model çift SIM kart desteğine sahip olacak.
FCC belgelerinde cihazın arka tarafında çift kameranın yer alacağı görülüyor. Bu durumda cihazın Plus takısını alacağını söylememiz yanlış olmayacaktır. Bunun yanı sıra arka kameranın hemen altında parmak izi okuyucu bulunuyor.
Cihazda 3000 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Telefon hakkında ortaya çıkan son detay ise NFC, Bluetooth 4.2 ve 2.4 GHz Wi-Fi bağlantı teknolojilerine sahip olduğu. Nokia’nın bu telefonu ne zaman satışa sunacağı şu anda bilinmiyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (9)
Eski Nokiacı Z launcher yükle olsun bitsin.
Üstüne istediğiniz arayüzü yükle işte bu mu sıkıntı? Hiç olmazsa gereksiz uygulamalarla gelmiyor
Tamam telefonları iyi hoş ama neden dandik saf android denen arayüzü kullaniyor kendine has arayüzü yok huawei gibi xiomi gibi bu yüzden bir cok kisi almaz nokia cazibesi yok telefon guzel eline aliyosun bakayım diye arayuzu gorunce kullanasi gelmiyor insanın
Gerçektende çok doğru uzaktan hoşbeş ama arayüzü görünce insan baktığına pişman oluyor.
Tüm dünyada satışlarını en çok arttıran telefon Nokia. Hala mükemmel kalitede telefonlar üretiyorlar ve çok sadık bir kitlesi var.
Cemal efSandler ölmez
Nokiadan birşey olmaz bitti artık son çırpınışlar bunlar.
Çöp
zaten sen çöp diye yorumla diye yapmış o kadar mühendis.
