Reklam
    Reklam
    Android

    Nvidia Shield İçin Lollipop Geldi

    Dünyanın en büyük işlemci üreticilerinden biri olan Nvidia‘nın Temmuz ayında duyurduğu oyuncu tableti Shield, en erken Android 5.0 Lollipop güncellemesi alan cihazlardan biri oldu.

    :: Android 5.0 Lollipop sürümünü inceledik. İşte merakla beklenen o video!

    Reklam
    Reklam

    Nvidia‘nın 18 Kasım‘da geleceğini belirttiği güncelleme, iki gün önce yani bugün itibariyle Nvidia Shield Wifi modeline geldi.

    Shield tableti 2.0 sürümüne yükselten 705 MB boyutundaki Android 5.0 Lollipop güncellemesi, pek çok yeniliği de beraberinde getirdi.

    Reklam
    Reklam

    Şimdilik Shield tabletin Wifi modeline gelen güncellemeyle birlikte, Material Design gibi bilinen Android Lollipop yeniliklerinin yanı sıra, Nvidia Dabbler 2.0, Direct Stylus Launcher, USB-Y kablosu desteği, 4K çıkış desteği ve artan verimlilik yenilikleriyle dikkat çekiyor.

    LTE modeline önümüzdeki haftaya kadar gelmesi beklenen güncelleme için Nvidia Shield sahiplerine gelen, güzel bir yılbaşı hediyesi olarak da nitelendiriliyor.

    8 inç boyutunda Full HD ekran, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama, 5 Megapiksel ön ve arka kameralar, Nvidia Tegra K1 işlemci, gibi özellikleri ile başarılı bir Nexus 9 alternatifi olan Nvidia Shield tablet özelliklerinin yanı sıra, kısa sürede aldığı güncelleme ile iyi bir görünüm kazanıyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Nvidia Shield tablet ülkemizde satılırsa, almayı düşünür müsünüz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. SDN Okuru

      Saf a yakinmi arayuzzu ?

    2. SDN Okuru

      tablet 4k çıkış yaparken yanmasın

    3. SDN Okuru

      17.11.2014 /08:27 tablet 4k çıkış yaparken yanmasın bu iyidi nvidia bu aşırı ısınır yanar 🙂

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap