Reklam
    Reklam
    Otomobil

    15 katlı otomobil otomatı!

    Otomatlar, gündelik yaşantımızda yiyecek ve içecek alışverişinde pratik ve hızlı olmaları nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Ancak bu durum bir adım öteye taşınarak otomatların dev bir satış merkezi haline gelmesiyle sonuçlanacak gibi görünüyor.

    Lüks araçlar satılıyor

    Autobahn Motors isimli otomobil bayi, dev bir otomat gibi görünen showroom’unu hizmete açtı. Bayinin zemin katında bulunan müşteriler akıllı ekrandan 60 adet otomobil içinden hangi otomobile bakmak istediklerini seçiyorlar. Daha sonra akıllı asansör sistemi otomobili müşterinin yanına ulaştırıyor.

    Reklam
    Reklam

    Şirket yeni otomat satış sistemi ile hem marka bilincini bir adım öteye taşıyor hem de yerden önemli bir tasarruf sağlamış oluyor. Bayi bünyesinde Audi, BMW, Prosche, Lamborghini gibi üst sınıf otomobiller satılıyor.

    Otomobil otomatlarına yönelik benzer bir uygulamayı da ABD merkezli Carvana başlatmıştı. Müşteriler otomobillerini çevrimiçi satın aldıktan sonra otomattan akıllı asansör ile teslim alabiliyorlar.

    Reklam
    Reklam

    Aşağıdaki videodan otomobil otomatının nasıl çalıştığını ilzeyebilirsiniz.

    ::Otomobil otomatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

    #video_15148#

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Zenginlerin oyuncakları

    2. SDN Okuru

      Bakın şimdi fikir aslında güzel yerden tasaruf filan falan tamam keşke her binanın altında böyle sistem olsa sokaklar boş kalsa insanlar rahatça sokaklarını kullansa, fakat bu resimde ki gibi gökdelen boyutunda sırf şov amaçlı yapılmış ve insanların yer altında yaşadığı yerde zenginin arabası yerin bilmem kaç kat üstünde boşa alan kaplıyorsa

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap