Picasa’ya Tam Mahremiyet
Picasa Web Albümleri‘ne yüklediğiniz fotoğraflara, URL’yi giren herkesin ulaşmasını mahremiyetinize saygısızlık olarak görüyorsanız, Google uzun zamandır tartışılan bu sorunu ortadan kaldırmak için gereken adımı attı.

Picasa Web Albümleri‘ne yüklediğiniz fotoğraflara, URL’yi giren herkesin ulaşmasını mahremiyetinize saygısızlık olarak görüyorsanız, Google uzun zamandır tartışılan bu sorunu ortadan kaldırmak için gereken adımı attı. Bundan böyle yüklediğiniz fotoğraflarda görünürlük seviyesini, tanımadığınız kişilere tamamen kapalı şekilde ayarlayabilirsiniz. Gerek albüm yüklerken, gerekse mevcut albümleri düzenleyerek yapabileceğiniz kısıtlamalarda herkesin görmesini istemediğiniz fotoğrafları seçerek “Giriş gerekli” (Sign-in required to view) bölümünü işaretlemeniz yeterli.
:: Picasa Web Albümleri servisini kullanıyor musunuz?
Bilgi İçin : Picasa
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (1)
bende bunu bekliyordum