İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

PlayStation Classic parçalarına ayrıldı!

PlayStation Classic JerryRigEverything kanalı tarafından masaya yatırıldı. Dayanıklılık ve onarım videoları çekerek bu alanda adeta bir standart haline gelen kanalın son konuğu PlayStation Classic oldu.

Bekir Can Yumrutepe

Güncelleme: okunma

PlayStation Classic JerryRigEverything kanalı tarafından masaya yatırıldı. Dayanıklılık ve onarım videoları çekerek bu alanda adeta bir standart haline gelen kanalın son konuğu PlayStation Classic içerisinde bakalım neler var?

PlayStation Classic JerryRigEverything tarafından parçalandı!

1994 yılında piyasaya sürülen ve konsollara devrim yaratan PlayStation Classic adıyla aradan geçen onca yıldan sonra yeniden satışa sunuldu. Orijinal PlayStation’a kıyasla yüzde 46 daha küçük olan cihaz, görünüm olarak aynı olsa da elbette birçok farklılığa sahip.

Hafıza kartı yada CD çalıştıramadığınız PlayStation Classic, içerisinde yüklü olarak gelen 20 efsanevi PlayStation oyununu çalıştırıyor. JerryRigEverything tarafından parçalarına ayrıldı. Son derece basit bir yapıya sahip olan özel cihaz, kolayca sökülebiliyor.

Kumandaları da es geçmeyen Jerry, kolay bir şekilde içini açabiliyor. Sabit bir kabloya sahip gibi gözüken kumandaların içerisini açınca bir sürprizle karşılaşıyoruz.

Sözü fazla uzatmadan 10 yıl boyunca 100 milyonun üzerinde satan efsanevi PlayStation özel sürümünün videosu ile başbaşa bırakalım.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

Teknoloji Dostu

Güzel yapmışlar ya micro USB ne öyle çok güzel düşünmüş adamlar hayran kaldım gerçekten bir cihaz bu kadar basit yapılabilir işte.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.