İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

Playstation Plus Black Friday indirimine girdi!

Playstation Plus üyeliği, Black Friday kampanyası kapsamında indirime girdi. 1 yıllık üyelik kısa bir süreliğine çok daha uyguna alınabiliyor.

Berkin Kayalar

Güncelleme: okunma

Playstation Plus Black Friday indirimine girdi!

Playstation oyun konsolunuz üzerinden arkadaşlarınızla çevrimiçi oyun oynamanızı sağlayan, aylık oyun hediyeleri ve indirimleri sunan Playstation Plus servisine Black Friday kampanyası kapsamında indirim geldi.

1 Yıllık Playstation Plus üyeliği indirimli

Black Friday kampanyası kapsamında, Playstation Plus servisinin 1 yıllık üyeliği indirimli hale geldi. Kampanya kapsamında %25 indirimli olan 1 yıllık üyelik 134,99 TL’ye satın alınabiliyor. İndirimsiz fiyat ise, 179,99 TL.

Üyeliği ister konsolunuzun içindeki Playstation Store’dan, isterseniz bilgisayarınız veya cep telefonunuz aracılığıyla web tarayıcınız üzerinden ulaşabileceğiniz Playstation Store web sayfasından satın alabilmeniz mümkün.

Üyeliğin indiriminin sadece 1 yıllık pakette geçerli olduğunu, 1 ve 3 aylık paketlerde herhangi bir indirimin henüz olmadığını da ekleyelim.

Üyeliği hızlı bir şekilde internet üzerinden satın almak için buraya tıklayın.

Birçok oyunda aynı zamanda indirimde

Birçok oyununda, Black Friday kampanyası kapsamında indirimde olduğunu belirtelim. Playstation Plus üyeliğine sahip olmadığınızda kampanyalı oyunlarda %35’e kadar indirimden faydalanırken, üyeliğe sahip olduğunuzda ile kampanyalı oyunlarda %70’e kadar indirim imkanına sahip oluyorsunuz.

İndirime giren oyunları görmek için tıklayın.

:: Bu seneki oyun kampanyalarından memnun musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

Yılmaz Yenidoğan

Adamların indirimleri asparagas örnek Batman normal indirim zamanında 29 TL ye satıyorlar BlackBerry friday uydurması ile 80 TL ye satıyorlar komiklik

asım

hemen uncharted kayıp mirası ve horizon zero dawn'nı kaptım fakat cüzdana para ekleme konusunda hatalarla karşılaştım müşteri hizmetleri sağolsun hiç yardımcı olmadı önündeki hazır şablonları okuyup böyle böyle yaptınızmı diye sordu evet dedikçe en son 24 saat bekleyin daha sonra tekrar deneyin dedi en son forum sitelerinde sağolsun bir arkadaş 5dk da sorunumu çözdü burdan playstation yetkililerine sesleniyorum lütfen müşteri hizmetlerinde bilgili arkadaşları çalıştırın.

Raki balkabağı 🎃

Ucuz Playstation oyunlarını ailecek severek oynuyoruz

se

türk psn de indirim ve her ülkede geçerli

emrah yıldırım (@emrhyldrm34)

Uncharted: Kayıp Miras The Evil Within® 2 Gran Turismo™ Sport Dijital Deluxe Sürümü Bu 3 oyunu alacağım 263,60 TL indirim oluyor.

Serace Egin

Amerikan mağazası için geçerli bu indirim Türk mağazasında geçerli değil.

emrah yıldırım (@emrhyldrm34)

nasıl değil ? playstation store'a gir bakalım. gerçi şuan sadece plus üyeliği olanlara 2 gün erken erişim var.

kuraf

niye tl bazlı yazılmıs ozaman ne alaka

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam