Reklam
    Reklam
    Oyun

    Prototype’a Sisteminiz Hazır mı?

    Üçüncü şahıs görünümlü aksiyon oyunu tutkunlarının merakla beklediği Prototype’in sistem gereksinimi belli oldu. 12 Haziran’da Avrupa’da marketlere dağıtılacak olan yapımı çalıştırabilmek için SP3 destekli Windows XP veya SP2 destekli Windows Vista şart. Intel Core 2 Duo 2.6 GHz ya da AMD Athlon 64 X2 3800+ işlemci gerektiren oyun, XP için 1 GB, Vista için 2 GB RAM’e ihtiyaç duyuyor. En az 256 MB GeForce 7800 veya Radeon X1800 ile çalışacak olan Prototype’ın sabit diskinizde kaplayacağı alan da 8 GB olacak.


    Oyunda özel güçlerimiz sayesinde düşmanları elimine ediyoruz.

    Reklam
    Reklam

    Aksiyon türünde boy gösterecek olan yapımda, özel güçlere sahip olan karakterimiz ile, New York sokaklarını altını üstüne getireceğiz. Geliştirilebilen özelliklerimiz ile bir nebze de olsa RPG havası estiren Prototype, PC’nin yanında X360 ve PS3 için de geliştirildi.

    :: Prototype’ın sistem gereksinimlerini nasıl buldunuz?

    Yazan: Aykut Göker

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      benim çoktan hazır 😀

    2. SDN Okuru

      bu siteyi cok seviyorum teşekkürler shiftdelete

    3. SDN Okuru

      türkiyeye gelmesini iple çekiyorum birsürü videosunu izlesim kesinlikle alıccammmmmmmmmmm

    4. SDN Okuru

      slm dayanamadım gitim oyunu aldım oyun çalısıyor ama radan bi 5 10 dk getçitqten sonra oyun takılıyor ati calstral conrol center yarı veryor agp grafik sürücü uyarılara cavap vermiyor diyor sence ne yapmalıyım ekran kartım ati redeon x1650 seris pasif soutmalı 512 mb agp slotlu bir ekran kartı ¿ deiştirmelimiyim sizce ¿

    5. SDN Okuru

      Şimdi arkadaşım pc den falza anlamayn bi kullanıcıyım Windows xp Sp2 de çalışmazmı bu oyun aceba??

    6. SDN Okuru

      Muhteşem Ötesi Bir Oyun..

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap