PS Plus Mayıs ayında süper oyunlar veriyor!
PS Plus Mayıs 2019 oyunları belli oldu. Playstation Plus, 2019 yılının beşinci ayında Playstation 4 sahiplerine ücretsiz oyunlar veriyor!

PS Plus üyeleri için Mayıs ayı oldukça iyi geçeceğe benziyor. Zira, PlayStation sahipleri için her ay ücretsiz oyunlar sunan ve birçok oyunda da özel fırsatlar sağlayan PS Plus ile Mayıs ayında kullanıcılara sunulacak oyunlar açıklandı.
Playstation 3 ve Playstation Vita sahipleri için ücretsiz oyun dönemini geçtiğimiz ay sonlandıran Sony artık listede sadece PlayStation 4 oyunlarına yer veriyor. Bu nedenle kampanya dahilinde sunulan oyun sayısı ikiye düştü.
PS Plus Mayıs 2019 oyunları açıklandı!
Bu kapsamda Overcooked! ve What Remains of Edith Finch isimli oyunlar bu ay PS4 sahiplerine ücretsiz sunuluyor. Overcooked, Ghost Town Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan bir pişirme simülasyon oyunu.
📢 Mayıs ayı PS Plus oyunları belli oldu; Overcooked ve What Remains of Edith Finch! pic.twitter.com/WHOJnGWt6F
— PlayStation Türkiye (@PlayStationTR) 1 Mayıs 2019
Ağustos 2016’da piyasaya sürülen oyunda oyuncular, bir süre içinde belirli siparişler için hızlı bir şekilde yemek hazırlarken çeşitli engeller ve tehlikelerle dolu mutfaktaki şefleri kontrol ediyorlar.
What Remains of Edith Finch ise hikayesi ile beğeni kazanan, Giant Sparrow tarafından geliştirilen ve 2017’de Annapurna Interactive için Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One tarafından yayınlanan bir macera oyunu.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (29)
Eskiden psp oyunları oluyodu bari onları oynuyorduk şimdi oda yok verdiği iki oyun onlarda rezalet uzun zamandır adam gibi oyun gelmedi..
Süper derken oyunun ismi süper sanırım =)) oynadıktan sonra isim felan kalmıyor çöp oluyor hatta bu oyunları oynamaya hiç pişman olmuyor aksine kazançlı oluyor
Wow harika oyunlar (!)
Yess over cooked en iyi ay
What Remains of Edith Finch i zaten Epicten beleşe almıştım ve Overcooked 2 zaten bende var olley be
Süper oyun yazan arkadaşın zeka yaşını merak ettim. Allah akıl fikir versin.
Super oyunlar derken başlıkta dalga geçmişler
Nisan ayında üyelik bitti Mayıs ayını göreyim ona göre alırım dedim allahtan almadım haziran ayına bakalım öyle üyeliği yenilerim 1 ay multi oynamaya vereyim
Bunun yerine xbox game pass alırım oynarım hem yakında live ile game pass birleşiyormuş ozaman xbox a geçecem
Nesi süper bunların