PS4 için Recep Tayyip Erdoğan teması!
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PlayStation 4 için konsol yapışkanı oldu. AliExpress‘te satılan konsol yapışkanı ilk başta herkes tarafından troll sanılsa da, aslında öyle değilmiş.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PlayStation 4 için konsol yapışkanı oldu. AliExpress‘te satılan konsol yapışkanı ilk başta herkes tarafından troll sanılsa da, aslında öyle değilmiş.
PS4 Slim versiyonu için Cumhurbaşkanı teması
Daha önceden PS4 kaplaması olarak Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı teması hatta diğer ülke bayrakları da bulunuyordu. PlayStation 4‘e farklı bir hava katan bu kaplamalar, oyuncuların daha kişiselleşmiş bir cihaz sahibi olmasını sağlıyordu.
AliExpress üzerinden 8.99 dolara satılan yeni bir yapışkan, konsolun ön yüzünde Recep Tayyip Erdoğan kaplamasına, arka yüzünde de Türkiye bayrağına sahip. Aynı zamanda Türkiye haritası temalı iki adat de Dualshock 4 yapışkanı yer alıyor.

Bu ilginç ürünün Türkiye için bedava kargo seçeneğine sahip olduğunu da belirtelim. Eğer merak ediyorsanız, PS4 Slim Recep Tayyip Erdoğan sürümünün PS4 veya PS4 Pro versiyonu bulunmuyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (158)
Öncelikle sticker güzel olmuş ve sticker bile olsa Bayrağımız ve Cumhurbaşkanımızın olması güzel birşey :) Buna bile yaftalanıp böğüren solculara zaten denecek birşey yok onlar herşeyden nem kapıp bi kulp buluyorlar nasılsa.. benim sözüm Vatanını milletini bayrağını Cumhurbaşkanını seven arkadaşlaradır :) size tavsiyem solculara cevap dahi yazmayın bunu çok samimi söylüyorum beyin hücreleri yıllar önce ölmüş bu mahlukatlar siz ne derseniz deyin hatta tövbe haşa gökten vahiy dahi inse yinede bir bahane bulup onada itiraz ederler.. çünkü doğaları gereği herşeyin tersini söylemeye programlanmışlar o yüzden kendinizi bu mahluklar için boşuna yormayın :) Türkiye'li arkadaşlara ve kendini Türkiye'li gören arkadaşlara selamlar saygılar :)
Atatürk olacaktı Atatürk Erdoğan daha çocuk
Kendi fikrince Villadan dublekse geçen arkadaş maddi olarak zengin olabilirsin ama beyin olarak hâlâ fakirsin.
Ver mehteri :))))))
Dünya lideri Reisin asaleti ve PS4 bir arada... Tabi ki alınır.. Bu karizma karşısında beyinleri error verenlere de acil şifalar dilerim.
Hahahah güldüm akşam akşam
Bir tek bizim cahiller kabul etmiyor Dünya lideri olduğunu tüm dünya kabul etti ufaklık biraz yabancı kaynakları da okumani tavsiye ederim
Yorumlara baktımda Dolar 3.94 kafalar pırıl pırıl maşallah :))
ucunda ölüm olsada seni başkan yapacağız kemalistlere inan dolar 100 tl olsada yolumuzdan dönmeyiz bizim atalarımızın babası belli sizinki nerde sırmı hala aahahahaa
Harika olmuş