İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

PUBG’nin en büyük sorunu çözülüyor!

PUBG adıyla milyonlarca kopya satış gerçekleştiren yapımın oyuncular tarafından en çok şikayet edilen bölümü değiştiriliyor.

Murat Sağlam

Güncelleme: okunma

PUBG’nin en büyük sorunu çözülüyor!

PUBG yani PlayerUnknown’s Battlegrounds adıyla milyonlarca kopya satış gerçekleştiren yapımın oyuncular tarafından en çok şikayet edilen bölümü değiştiriliyor. Görünüşe göre artık oyun alanını sürekli olarak daraltan elektrik akımı, oyunculara çok daha fazla hasar verecek.

PUBG eski günlerine dönüyor!

Yapımı erken erişime açıldığı hatta kapalı beta sürecinden beri oynayan kişilerin iyi bildiği üzere, elektrik akımıyla daralan alanın içerisinde olmak her zaman çok önemliydi. Fakat bazı oyuncuların bu alanın çok hasar verdiği ve çok hızlı büyüdüğü şeklindeki şikayetlerini dinleyen Bluehole firması, elektrik akımının verdiği hasarı oldukça düşürmüştü.

Fakat bu durum oyuncuların oyun stratejisini tamamen değiştirmesine yol açmıştı. Çünkü elektrik akımı artık eskisi kadar hasar vermiyordu ve doğal olarak bu akımın içerisinde uzun süre vakit geçirmek mümkün hale gelmişti. Bu da birçok kişinin oyundan soğumasına sebep oldu.

pubg electric field ile ilgili görsel sonucu

Bluehole ortadaki problemi turnuvalarda da görmüş olacak ki, bugün test sunucularına gelen yama ile birlikte bu elektrik akımının verdiği hasarın oldukça artırıldığı belirtildi. Bir süre daha oyuncular tarafından test edildikten sonra da gerçek sunucularda aktif olacağı belirtildi.

Yani bundan sonra PUBG oynarken oldukça dikkatli olmanız ve “Nasıl olsa kurtulurum!” düşüncesiyle elektrik akımının içerisinde vakit geçirmemeniz gerekiyor.

:: PlayerUnknown’s Battlegrounds oynuyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

utku

gerçekse cok komik, değilse de komik

Seni

Fortnite Battle Royale varken PUBG aya yol yapsa yine bir halt olmaz.

Halit Ziya

"Bilgisayarım kaldırmıyor o yüzden pubg ye çamur atıyorum." Diyor arkedeş.

PABCİ

En büyük soruna bak hit için başlık atmayın gerçekçi olun arkadaş optimizasyon varken bu sorun ne kalır yanında oyunu bilmiyorsunuz anladık bari düzgün başlık atın

Oğuzhan Demir

Optimizasyon sorununu da çözseler çok güzel olacak.

Akın Aydın

PUBG'nin en büyük sorunu Optimizasyon.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.