İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Red Dead Redemption 2 şimdiden ertelendi!

Eğer Red Dead Redemption 2‘yi bekleyenlerden biriyseniz, nefesinizi tutmamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bugün gelen haberle birlikte Red Dead Redemption 2’nin 2018 yılının bahar aylarına ertelendiği açıklandı.

Murat Sağlam

okunma

Red Dead Redemption 2 şimdiden ertelendi!

Eğer Red Dead Redemption 2‘yi bekleyenlerden biriyseniz, nefesinizi tutmamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bugün gelen haberle birlikte Red Dead Redemption 2’nin 2018 yılının bahar aylarına ertelendiği açıklandı.

Yapım neden ertelendi?

Rockstar Games tarafından yapılan resmi duyuruyla normal şartlarda bu Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen Red Dead Redemption 2‘nin mükemmel hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğü ve bu yüzden çıkış tarihinin ertelendiği belirtildi.

17-05/23/6sfcagxq94byviewhh6wqw-650-80.jpg

Rockstar Games, “Serinin hayranlarına en iyi deneyimi sunabilmemiz için ne yazık ki ekstra süreye ihtiyacımız var. Bu erteleme haberinin yarattığı hayal kırıklığı yüzünden tüm oyunseverlerden özür diliyoruz ama firma politikamız bir oyunu ancak tam anlamıyla hazır olduğunda piyasaya sürmek üzerine kurulu.” sözleriyle hayranlarından özür diledi.

Son olarak Red Dead Redemption 2’nin yalnızca PlayStation 4 ve Xbox One platformları için hazırlandığını ve PC sürümü ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmadığını da belirtelim.

:: Red Dead Redemption 2’yi bekliyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (11)

SDN Okuru

Far cry 5 den korkuyormuş

SDN Okuru

Tarantino filmlerinin afisine benzettim

SDN Okuru

:'( far cry 5 den korkuyor :'(

SDN Okuru

boşu boşuna far cry 5 ile rekabete girmeyelim diye, sonuçta ikiside vahşi batı temalı

SDN Okuru

Keşke bütün firmalar bu felsefeyi benimsese helal olsun rockstar games.

SDN Okuru

Gec olsun guc olmasin. Adam gibi oyun olsunda gec ciksin raziyim. Assassins creed son sürümleri gibi full hatali degilde hatasiz ciksin. Sabirsizlikla bekliyorum.

SDN Okuru

Rockstar çok güzel bir şirket. Geç çıkarması bile daha iyi oyun olacağına işaret

SDN Okuru

ÇOK KÖTÜ OLDU YAAAAA

SDN Okuru

Hiç şaşırmadım ama yeni ekran görüntülerine bakarsanız oyun mükemmel geliyor

SDN Okuru

Geç çıksın sağlam çıksın. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Daha fazla yorum (1 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.