Red Magic 12 Pro+ Güçlü Donanımıyla Tanıtıldı

Mobil oyun dünyasının yeni yıldızı Red Magic 12 Pro+, Çin pazarında resmi olarak sahneye çıktı. Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 yonga seti, devasa 8.400mAh bataryası ve gelişmiş sıvı soğutma teknolojisi ile dikkat çeken cihaz, oyunculara yönelik üstün bir performans vaat ediyor. 185Hz tazeleme hızına sahip ekranı ve özel oyun tetikleyicileri ile mobil oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan model, Red Magic markasının en iddialı amiral gemisi olma özelliğini taşıyor. Çin’de satışa sunulan cihaz, sunduğu donanım yükseltmeleriyle profesyonel mobil oyuncuların tüm beklentilerini karşılamayı hedefliyor.
- Cihaz, Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 işlemcisinden gücünü alıyor.
- Telefon, 120W kablolu ve 80W kablosuz şarj desteği sunan 8.400mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor.
- Ekran teknolojisi, 185Hz tazeleme hızı ve ultra ince çerçevelerle tam ekran deneyimi vadediyor.
- ICE soğutma sistemi, aktif fan ve sıvı soğutma bileşenlerini birleştirerek üstün termal performans sağlıyor.
Ekran ve Donanım Özellikleri Yenilendi
Cihazın ön yüzünde, 6.85 inç boyutunda BOE X11 OLED panel bulunuyor. Bu panel, 2,688 × 1,216 çözünürlük sunarken 185Hz tazeleme hızıyla akıcı bir görsel deneyim sağlıyor. Kamera deliği bulunmayan bu ekran, tam ekran deneyimi için 0.96mm kalınlığında ince çerçevelere sahip.
Ekranın 5,000 nit parlaklığa çıkabilmesi, her türlü ışık koşulunda net görüntü alınmasına olanak tanıyor.
Performans tarafında ise Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 işlemcisi, RedCore R5 oyun çipi ve G1 ekran kontrol çipiyle destekleniyor. LPDDR5T RAM ve UFS 4.1 Pro depolama birimleri, cihazın hızını en üst seviyeye taşıyor. Oyuncular için özel olarak geliştirilen bu donanım, 2K çözünürlükte ve 185Hz hızda oyun deneyimi sunabiliyor.

Soğutma ve Batarya Kapasitesi Artırıldı
Red Magic 12 Pro+, yoğun oyun seansları sırasında ısınmayı önlemek adına ICE soğutma sistemini kullanıyor. 25,500 devir hızına ulaşabilen aktif fan, IPX8 su geçirmezlik sertifikasına sahip olup, sıvı soğutma borularıyla destekleniyor.
8,400mAh batarya kapasitesi, uzun süreli kullanım sağlarken 120W kablolu şarj ile hızla doldurulabiliyor. Bypass şarj özelliği sayesinde batarya ısınmadan doğrudan cihaz güç alabiliyor.
Fiyat ve Satış Politikası Belirlendi
Çin pazarında satışa çıkan cihaz; Dark Night, Silver Wing ve Ice Blue seçenekleriyle raflardaki yerini aldı. Başlangıç fiyatı 6,999 Yuan olarak belirlenen modelin, 1TB depolamalı seçenekleri 8,999 Yuan’a kadar çıkıyor. Ayrıca 24GB RAM ve 1TB depolama sunan özel Golden Saga sürümü üzerinde çalışmalar devam ediyor. Cihazın uluslararası pazarlara ne zaman geleceği henüz netleşmiş değil.

Sizce Red Magic 12 Pro+ modelinin sunduğu bu donanım özellikleri, mobil oyun dünyasında bir standart haline gelecek mi? Bu yeni canavar hakkındaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumunuz gönderildi,
onaylandıktan sonra yayımlanacak.