İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

Capcom’dan Yeni Resident Evil Duyurusu

Capcom‘un efsanevi serisi Resident Evil, eski oyunlarıyla yeniden sahne almaya devam ediyor. Daha önce Resident Evil Remaster ve Resident Evil Zero Remaster gibi oyunlarla serinin fanlarını sevindiren Capcom, şimdide Resident Evil 2‘nin Remake versiyonu üzerinde çalıştığını duyurdu.

Osman Tufan

okunma

Capcom’dan Yeni Resident Evil Duyurusu

Capcom‘un efsanevi serisi Resident Evil, eski oyunlarıyla yeniden sahne almaya devam ediyor. Daha önce Resident Evil Remaster ve Resident Evil Zero Remaster gibi oyunlarla serinin fanlarını sevindiren Capcom, şimdide Resident Evil 2‘nin Remake versiyonu üzerinde çalıştığını duyurdu.

15-08/13/1.jpg

Konuyla ilgili olarak bir video yayınlayan Capcom, Resident Evil 2 HD Remake üzerinde çalıştığını da resmi olarak doğrulamış oldu.

#video_9439#

Tamamen Yenilenmiş Grafikler

Capcom, Resident Evil 2 HD Remake‘in hangi platformlar için satışa sunulacağına dair bir açıklamada ise bulunmadı. Fakat daha önce yayınlanan Remake oyunların PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulduğunu göz önünde bulundurursak, Resident Evil 2 Remake de yine PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak diyebiliriz.

Resident Evil fanları için ilk üç oyunun yeri bir ayrıdır. İlk üç oyundaki oyun atmosferi, dördüncü oyunla birlikte ortadan kaybolmuş ve seri bambaşka bir oyun havasına bürünmüştü. Bu nedenle Resident Evil 2 HD Remake, haberi serinin fanlarını fazlasıyla mutlu edecektir.

:: Sizce Resident Evil serisinin en iyi oyunu hangisi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

3. oyunun Remake'ini yapsalar ne güzel olur ._.

SDN Okuru

işte bu çok iyi. 1998de oynadığım oyunu tekrar oynamak süper bişey olacak

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.