Robot garson pizza servisine başladı!
Pizza Hut servis ekibine insan olmayan bir üye eklediğini duyurdu. Dilly Plate olarak isimlendirilen robot garson Güney Kore'de hizmete başladı. Dilly Plate hakkında detaylar haberimizde!

Robot teknolojisi hız kesmeden geliştirilmeye devam ediyor. Pizza Hut firması ise garson ekibine yeni bir robot garson ekliyor.
Robot garson 22 kilogram yemek taşıyabiliyor
Güney Kore’den yapılan açıklamaya göre, robot Seoul şehrinde bir lokantada servise başladı. Pazartesi günü başlayan test süreci ise iki hafta sürecek. Dilly Plate olarak adlandırılan robot 22 kilograma kadar yiyecek servisi yapabiliyor.

Dilly Plate, Pizza Hut firmasının ekibine eklediği ilk robot garsonu değil. Firma Mart ayında Singapur’ da bir restoranında Japon Pepper robotunu iki haftalık test sürecine almıştı. Pepper robotunu deneyimleyenler ise açıklamarında, sipariş sürecinin çok sıkıcı olduğu için yeni hizmeti beğenmediklerini söylediler.
Yorumunuz gönderildi,
onaylandıktan sonra yayımlanacak.
Japon ve Koreli Kızlar’a bayılıyorum. Güzel ve pırıl pırıllar…