İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Crackdown 2’nin yapımcısı Rockstar’a katıldı

Adını Crackdown 2 ile duyuran Ruffian Games, güçlerini Rockstar Games ile birleştirme kararı aldı. Stüdyo bundan böyle Rockstar Dundee olarak anılacak.

Erman Ciğerim

okunma

Crackdown 2’nin yapımcısı Rockstar’a katıldı

Rockstar Games, adını Crackdown 2 ile duyuran Ruffian Games’i bünyesine kattı. Şirket, bundan sonra yoluna Rockstar Dundee adıyla devam edecek. Aynı zamanda da GTA 5‘in PS5 ve Xbox X Series konsollarına uyarlanacak sürümünde etkin rol oynayacak.

Ruffian Games Rockstar bünyesine katılarak Rockstar Dundee adını aldı

2008 yılında kurulan stüdyo, ilk Crackdown oyununun yapımcısı Realtime Worlds’ün çalışanlarını bünyesinde barındırıyordu. Realtime Worlds GTA serisini yaratan Rockstar North tarafından kurulmuştu. Daha önce Halo The Master Chief Collection’da da katkısı bulunan Ruffian, geçtiğimiz yıldan beri Rockstar ile ortak çalışmalar yürütüyordu.

Ruffian Games

Stüdyo Rockstar Games’in ana kuruluşu olan Take Two Interactive tarafından 1 Ekim tarihinde resmen satın alınırken, isim değişikliği ise 5 Ekim tarihinde gerçekleşti. Ancak Rockstar’ın kariyer sayfasında 28 Eylül tarihinde listelendiği Twitter üzerinden paylaşıldıktan sonra siteden kaldırılmıştı.

Rockstar’ın henüz gelecek planlarını açıklamadığı Rockstar Dundee stüdyosunun GTA 5‘in PS5 ve Xbox X Series için piyasaya sürülecek versiyonları haricinde hangi projelerde kullanılacağı bilinmiyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

Teknoloji Dostu

Hmm

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam