İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

S.T.A.L.K.E.R.’da Macera Bitmez

Büyük övgüler alan S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl ve konu olarak öncesini işleyen Clear Sky‘ın ardından, yapımcı GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat adlı yeni PC oyununu duyurdu.

Erhan Kahraman

okunma

S.T.A.L.K.E.R.’da Macera Bitmez

Büyük övgüler alan S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl ve konu olarak öncesini işleyen Clear Sky‘ın ardından, yapımcı GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat adlı yeni PC oyununu duyurdu. İlk oyunun kaldığı yerden devam edecek olan Call of Pripyat’ta oyuncular, Ukrayna Güvenlik Servisi‘nin bir ajanı olarak, başarısız geçen bir askeri operasyon hakkında bilgi toplamak için “Bölge”ye gönderilecek.

Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Pripyat kasabası, Yanov tren istasyonu, Jupiter fabrikası, Kopachi köyü ve daha birçok yeni harita, genişletilmiş yan görev sistemi, Chimera ve Burer gibi yeni canavarlar, yeni oyuncu arayüzü, uyku fonksiyonu ve X-Ray v1.6 oyun motoru gibi özellikler içeren S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat’ın sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

:: S.T.A.L.K.E.R. serisini oynadınız mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.