Reklam
    Reklam
    Donanım

    Samsung’un Yeni Diva Serisi

    Samsung bir süredir dedikoduları dönen iki yeni mobil cihazı resmi olarak duyurdu. S5150 Olivia ve S7070 model numaralarına sahip cihazlar, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

    Avrupa, Güney Asya ve Çin’de satışa sunulacak olan cihazların ilki S5150 Olivia. Açılır kapaklı bir tasarıma sahip olan cihaz, detaylardaki çizgilerle de farkını hemen belli ediyor. 2.2 inçlik bir ekrana sahip olan Olivia, QVGA boyutlarında çözünürlük sunuyor. Ayrıca 3 megapiksel boyutlarında çekim yapabilen bir kamera da S5150 üzerinde yerini almış.

    Reklam
    Reklam

    Bluetooth bağlantısı, 8GB’a kadar microSD kart yuvası, güçlü çoklu ortam desteği cihazın diğer göze çarpan özellikleri.

     

    Reklam
    Reklam

    S7070 ise Diva serisinin farklı tasarıma sahip bir modeli. Olivia’da yer alan çizgileri burada da görmek mümkün. Çok daha şık bir dizaynı bulunan cihaz, rezistif dokunmatik ekrana sahip. 3 inçlik bu ekran WQVGA boyutlarında görüntü sunuyor. Gayet yeterli olan bu boyut ve çözünürlük eşleşmesi, dokunmatik ekran kullanımını da bir hayli kolaylaştırıyor.

    5 megapiksel kamera, bluetooth, medya oynatıcı, fm radyo ve 8GB’a kadar microSD kart desteği cihazın diğer fonksiyonel özellikleri.

    2010 yılının ilk çeyreğinde vitrinlerdeki yerini alması beklenen her iki cihazın da fiyatlarına dair net bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Samsung’un yeni serisini beğendiniz mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      neden illa rezistif ekranda ısrar ediyor samsung anlamıyorum?

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap