Samsung Corning’e Ortak Oldu
Dünyanın en büyük elektronik cihaz üreticilerinden olan Samsung, birçok akıllı telefon ve tablette kullanılan ekran koruma teknolojisi Gorilla Glass‘ın üreticisi Corning‘e ortak oldu. Belil alanlarda işbirlikleri yapan Samsung, Corning‘in yüzde 7.9’unu satın aldı.

Dünyanın en büyük elektronik cihaz üreticilerinden olan Samsung, birçok akıllı telefon ve tablette kullanılan ekran koruma teknolojisi Gorilla Glass‘ın üreticisi Corning‘e ortak oldu.
Belil alanlarda işbirlikleri yapan Samsung, Corning‘in yüzde 7.9’unu satın aldı. Yapılan anlaşmaya göre Samsung, Corning hisselerine karşılık 1.9 Milyar Dolar ödeme yapılacak.
Yine anlaşmaya göre Corning, Samsung‘a 10 yıl boyunca (2023 yılına kadar) ekran koruması üretmeye devam edecek. Corning tarafından üretilen ekran korumaları sad
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (30)
Samsung bayrağı elimizde, Galaxy'ler cebimizde, biz gideriz Apple'ın üstüneeeee heeyy heyyy!! Gün gelecek herkes Samsung gibi yüce ve mübarek bir şirketin değerini daha iyi anlayacak. Samsung için verdiğimiz amansız savaş ve mücadele Android 4.4 silahlarımız ile daha da güçlenecek. Samsung Reyizin önderliğindeki Android ordusu olacak ilk hedefimiz Apple'dır!
kimi samsung la ovunuyo kimi dalga geçiyor kimi pisman kimi hayal kuruyo. birakin masallari da hayat devam ediyor. teknoloji kafasiyla yasayan insanlar 10 yil sonra ne duyeceklerse artik bilemiyorum.
İşte buuuu!!! Samsung bizim ulu önderimiz. Samsung bayrağı dalgalanıyor her yerde artık. Gorilla Glass'ı aldı beyler. Kendinize gelin. Eyooooooooo I'm trying to using teknolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Samsung önderliğindeki kararlı ve haklı yürüyüşümüz engellenemez! Samsung ordusunun sadık ve fedakâr askerleri olarak Android için verdiğimiz savaşta aldığımız büyük bir zafer daha! G. Kore merkezzz akıllı olsun herkezzz!
Bu vericeğim bilgi önemli değil ama arkadaş yanlış karşılaştırmış tamam samsungun piyasa değeri 210 milyar dolar ama apple 'ın ki ise 455 milyar dolar ve kasasında suan 230 milyar dolar var son ceyrekle beraber.
Aynen samsung benim için de bir hiçsin. Keşke başıma taş düşeyseydi de şu galaxy s3 ü almasaydım.
Samsung'un Corning firmasından aldığı hisselerin değeri 1.9 milyar dolar iken, oranı ise yüzde 7.4. Yani Samsung, Corning'in yüzde 7.4'üne sahip olmuş oldu. Samsung ayrıca firmanın dönüştürülebilir hisselerine 400 milyon dolar daha yatırım yaptı.
|Elusive| Nickli Üyeden Alıntı Plastik cam üretir Bükülüp katlanabilir ekranı yapabilmenin tek yoluda bu zaten Ama bizim millet onada birşey bulur Gelecek Organik Elektronikte yaşasın plastik çağı
Geçenlerde haberi verilmişti sensör olayına el atacaklardı şimdi de bu çıkmış.
ZİYARETÇİ 23.10.2013 11:03 apple da istese samsungu satın alır :) bunu diyen arkadaş öncelikle şunu bil:samsung grup olarak 347 milyar dolarlık bir dev.samsung elektronik ise piyasa değeri olarak 210 milyar dolarlık bir şirket.apple ın kasasında 150 milyar dolar para hesabını sen yap.
:d qpple samsung u satın alamaz