Samsung Galaxy Core Sızdırıldı
Samsung, Galaxy ailesine her geçen gün yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Bu ailenin son ürünü ise Hi-Tech@mail.ru sitesinin sızdırdığı Samsung Galaxy Core adı verilen ürün oldu.

Samsung, Galaxy ailesine her geçen gün yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Bu ailenin son ürünü ise Hi-Tech@mail.ru sitesinin sızdırdığı Samsung Galaxy Core adı verilen ürün oldu.
Samsung‘un amiral gemisi modeli Galaxy S4′ün “Mini” versiyonu beklenirken bir anda ortaya çıkan Samsung Galaxy Core, tasarım olarak hem Galaxy S4 hem de Samsung’un bir önceki amiral gemisi modeli Galaxy S3‘e benzerlikler taşıyor. Önden görünüş itibari ile Galaxy S4, yan kenarlar itibari ile de Galaxy S3‘e benzerlikler taşıyan bu yeni ürünün arka kapak tasarımı ise iki cihazdan da izler taşıyor.
Galaxy Core’un Özellikleri Neler ?
Her ne kadar Samsung ckonuyla ilgili bir yorum yapmasa da sızıntının kaynağı olan Hi-Tech@mail.ru sitesi, cihazın özellikleri konusunda da bir takım iddialar ortaya attı.

İddiaya göre Galaxy Core 800×480 çözünürlükte 4.3 inç ekrana sahip ve cihazda 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci ile 768 MB RAM bulunuyor. 5 MP arka kamera ve depolama için 8 GB alana sahip olan Galaxy Core‘un hafızası istenirse microSD kart ile arttırılabiliyor. Android 4.1 ve TouchWiz arayüzü ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın bataryasının ise 1800 mAh olduğu iddia ediliyor.
Bir diğer deyişle cihaz Galaxy S2 Plus ve Galaxy S3 Mini modellerine benzerlikler gösteriyor diyebiliriz. Hatta RAM konusunda bu iki cihazında arkasında kalıyor. Bakalım satış fiyatı 430 Dolar olarak iddia edilen Galaxy Core, nasıl bir satış grafiği çizecek.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (51)
Artık yeter hep ayni sekil ama adı farkli yeter artik değişik bi sey bulsunlar herkes bıktı
Apple yılda bir kez model çıkartır. Laf ederdirsiniz. Samsun tavuk yumurta yumurtlar gibi aynı modelleri müşterilere kakalıyor. Allah akıl versin.
samsungun çöplüğüne yeni aday hiç değişmedin be samsung ne çektin be samsun aynı tasarımları evirip çevirip millete kakalyorsun be yavrum millette pezik pezik alıyor
sürekli gümdemge kalabilmek için kendileri uyduruyor böyle şeyleri milleti keriz yerine koyuyorlar
plastik dedik mi biz şimdi? Sadece "samsung çok fazla ve çok sık telefon çıkarıyor" dedik. Siz de kendi ağzınızla telefonun plastik olduğunu savunmaya başlamışsınız. Yarası olan gocunur.
Ya yeter artık be. Aynı tasarıma 1000 tane model cıkardı yiter ya.
İhtiyaçarıma cevap veren bir telefon gibi duruyor. Hemen almayı düşünüyorum.
ürün kirliliği başka birey değil
plastik diyon ama samsun pazar payinda yüzde 33 paya sahip ve birinci apple 2. lg 3. adini unuttugum bir sirkette 4. sizin metal parcasi htc one ile ile hic satmiyor haha
Yeter kardeşim nasıl bir satış stratejisi bu s3 rekor kırdı diye aynı tipte telefon çıkarmaya devam ediyorlar.özellik desen o da yok milleti kazıklamaya yönelik iş ler .alanın elinde kalır güncelleme vermez satsa ikinci elde para etmez .