Samsung Galaxy Tab 7.7’yi Kullandık!
IFA‘daki tablet bilgisayar savaşında Sony‘nin ardından Samsung da tüm kozlarını oynadı. Belki de oynamaması gereken kartlarından birini gösterdi ve Apple ile devam eden patent davasına rağmen, Samsung Galaxy Tab 7.7‘yi Berlin‘de cesur bir şekilde gazetecilere açtı.

IFA‘daki tablet bilgisayar savaşında Sony‘nin ardından Samsung da tüm kozlarını oynadı. Belki de oynamaması gereken kartlarından birini gösterdi ve Apple ile devam eden patent davasına rağmen, Samsung Galaxy Tab 7.7‘yi Berlin‘de cesur bir şekilde gazetecilere açtı. Ruşen, cihaz hakkında ilk bilgileri sizinle paylaşmıştı.
Fuarın halka açık ikinci gününde ise şok bir kararla ürün, tanıtımlardan kaldırıldı. Ziyaretçilerin canını sıkan bu gelişmenin arkasında ise Apple var.
Kendisine ait olduğunu iddia ettiği patenti kullanan Samsung ürünlerini Almanya‘da yasaklatmayı beceren Apple, fuarda satılmadığı halde gösterilen bu ürüne bile tahammül edemedi ve kolayca tezgahtan kaldırdı.
Videoyu İzleyin
#video_5818#
Sanıyoruz bu video da gösteriyor ki; Samsung Galaxy Tab 7.7′yi inceleyebilen ender kişilerden olduk.
:: Patent ihlali davasında kimin tarafındasınız?
Tıklayın, forumda tartışalım.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- [ANA KONU] Size soruyoruz! Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra hakkında her şey102 cevap
- Samsung Galaxy S22 vs Samsung Galaxy S23 FE. Hangisi tercih edilmeli?2 cevap
- Samsung Galaxy S26 Ultra, Galaxy Z Fold serisinden özellik alabilir!0 cevap
- Samsung Galaxy S25 vs Galaxy S24: Neler değişti?0 cevap
Yorumlar (27)
avusturyada500€ya satılan galaxytab 7.7'yi,avea'nın türkiyedeki insalara tam1285€ya satabiliyor olması muhtesem bir basarı...
kardes bu 7.7 olanda kızıl otesı yokkı kızıl otesı olan cıhaz 7.0 plas olanda var=)) yanlıs tabletı tanıtmıssın bence=)
İphone, İpad dedik bi havası var zannettik.. Ne İphone'da bi halt var ne de İpad'de bi şey var.. Hepi topu hava işte, adı çıkmış sadece.. Apple'a karşı savaş açmazsam bana da ......... desinler..
guzeldi.Full telefon!!!!!!
Turkiyeye gelsin hemen alacagim.
Çok yakın zamanda SAMSUNG P7500-GALAXY TAB Almak istiyorum ayrıca yardımlarınızı bekliyorum araştırmam neticesinde ürünü hemen kargoya verebilen ve kargosu bedava olan tek bir firma bulabildim ayrıca hepsiburada.com ve hizlial.com'da ürünleri göremedim alttaki linkteki firma haricinde SAMSUNG P7500-GALAXY TAB almayı önerdiğiniz kargo ücreti olmayan bildiğiniz bir site var mı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ACİİL Yardımınızı bekliyorum. http://www.alcabuk.com/P7500-GALAXY-TAB-B-30-MP-KAMERA-BLEUTOOTH-WIFI-GPS-16GB-GALAXY-TAB-2-SIYAH,PR-16058.html
Alakasız olacak ama Hakkı Abi mikrofonun kablosunda temassızlık var
Samsungun tek beğendiğim tableti bu gerisi traşşştı bu herşeyi değiştirir.
İlk yazan arkadaş yahudi mantığı demiş. Apple'ın yaptığı bu mantığa uyuyor evet. Sonradan yazan arkadaşsa Apple'a yahudi firması demiş. İkinci söylenen sorgulanabilir. Zaten konuda geçen olay kimin hangi dinden olduğu değil. Apple'ın yaptığı şey yanlış. Daha cihaz satışa bile çıkmamış. İlk örnek fuarda sergileniyor ve garip bir şekilde o cihazı eline bile almadan hakim bu kararı verebiliyor. Ya hakimde medyumluk var ya da Apple'ın bu hakimlerle bir bağlantısı var. Bütün kararların da Almanya'nın belli bir şehrinde belli bir mahkemeden çıkması da garip gelmiyor değil. Önceden Android kullananlar iOS kullanan kişilere saygı duyuyorlardı. Ama Apple böyle yaparak sayısı küçümsenmeyecek miktarda insanı karşısına alıyor ve hatta kendisine karşı nefret duyguları beslenmesine sebep oluyor. Ayrıca ekleme yapayım bu haberi başka bir yerde okuduğumda Samsung'un sadece tedbir amaçlı olarak bu cihazı kaldırttığı yazıyordu. Ayrıntıyı bilemem. Son olarak da Apple'ın Samsung'u suçladığı teliflerle ilgili olarak Samsung yaptığı açıklamada olayın tamamen Android'in içinde gelen Galeri uygulamasından kaynaklandığını yani orada Apple'ın haklı olduğunu söylemişti. Madem bütün Android cihazlarda bu durum söz konusu ise neden sadece Samsung ile bu kadar uğraşılıyor. Bence mantık belli. En güçlüyü en başta yenerseniz diğer küçükler sizin uşağınız olur. Bu kadar basit.
hala ekran geçişleri androidde yavaş, tepkime süresi hiçbir zaman apple kadar keliteli olamıyor malesef, verdiğin para karşılığında task manager ile program kapatmak hafızayı boşaltmakla falan uğraşmak anlamsız yazılım tarafında daha çok eksik var bence..