Teknoloji Haberleri

    Samsung hızlı şarjda vites yükseltiyor

    Akıllı telefon modellerinde 25W'a kadar hızlı şarj desteği sunan Samsung, rakiplerinin bir miktar gerisinde kalmaktaydı. Samsung hızlı şarj konusunda önemli bir adım attı. 45W hızlı şarj dönemi başlıyor...
    Samsung hızlı şarj ünitesi

    Güncel akıllı telefon modellerinde 25W’a kadar hızlı şarj desteği sunan Samsung, bu değerlerle birlikte rakiplerinin bir miktar gerisinde kalmaktaydı. Şarj teknolojileri üzerinde uzun süredir çalışma yürüten Samsung hızlı şarj konusunda önemli bir adım attı. Şirket, 45W hızlı şarj ünitesini tanıttı.

    Samsung hızlı şarj ünitesini tanıttı

    26-28 Haziran tarihleri arasında Şanghay’da gerçekleşen MWC etkinliğinde 45W hızlı şarj ünitesinin tanıtımını yapan Samsung, ileriye dönük planları hakkında da bazı detayları netleştirmiş oldu. Yeni teknolojinin mobil ürünlerde ne zaman kullanılacağı hakkında bir açıklamada bulunmayan şirketin, Galaxy Note 10 modelinde bu teknolojiye yer verme ihtimalinin bulunduğu biliniyor.

    Samsung’un hızlı şarj konusunda rakiplerine göre biraz daha çekimser davranmasının en önemli nedenlerinden birisi de, Galaxy Note 7 modelinin bataryasında yaşadığı sorunlardan kaynaklanıyor. Şirket yaşanılan olayların ardından bu konuda biraz daha tedbirli davranmayı tercih etmişti.

    Yeni hızlı şarj ünitesi hangi modellerde karşımıza çıkabilir?

    Daha önceden ortaya çıkan sızıntılara göre Samsung, Galaxy Note 10 ve Galaxy A90 modellerinde yeni 45W hızlı şarj teknolojisine yer verebilir.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. Anonim

      BU DEMEK OLUYOR Kİ DAHA GÜÇLÜ PATLAYAN NOTE 7 VAKASINA HAZIR OLUN 🙂

    2. Teknoloji Dostu

      Samsung yaaa adamsın seni seviyoruz ilkleri her zaman sen yaparsın zaten

    3. Mustafa AKYUZ

      Valla Gelirse Güzel Olur note 10 şahsen gün sayar gibi telefonu bekliyoruz geçen hafta note 4 telelefonun ekranı patladı 5 sene sonra ilk tefa ekran kırdık yenise 600 tl istiyince biraz dişimizi sıkalım dedik =)

    4. Teknoloji Dostu

      İlk önce şu exynos denen çöp işlemcilerini geliştirsin uygulama geliitiricileriyle anlaşsın 2017 de çıkmış s8 pubg yi hdr da oynatamıyor daha gpusuok güçlü olmasına rağmen s10+ pubg kasıyor olması bunları bir çözsün snapdragon kullanana kadar bitmiştir benim için samsung

      1. Teknoloji Dostu

        bende A50 var HD oynuyorum ne kasma nede başka sorun yok yağ gibi kayıyor

    5. Teknoloji Dostu

      SAMSUNG CANSIN ❤

    6. Teknoloji Dostu

      SAMSUNG CANSIN ❤

    7. emrhyldrm

      Note 10’da olur İnşallah.

    8. Teknoloji Dostu

      Huawei 2sene önce 40W hızlı şarjı çıkardı Samsung devri geç topluyor galiba

    9. Teknoloji Dostu

      Yeni Bomba geliyor note7 den daha iyi patlama yapar

    10. Ege

      Apple neden çekimser onu anlamadım. Patlayan bi iphone vardı da biz mi görmedik nerede bu hızlı şarj adaptörü apple beyy??

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Exit mobile version