İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Samsung, Kore Gazilerini Unutmuyor

Samsung Electronics, Kore Savaşı gazilerine duyulan minnetin bir ifadesi olarak hayata geçireceği sosyal sorumluluk projesini duyurdu. Proje kapsamında Samsung, Kore Savaşı gazilerinin torunlarına üniversite eğitim bursu sağlayacak. Burs için başvurular 12 Şubat 2012’ye kadar yapılabilir.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Samsung (Görsel: Kenneth C. Zirkel, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Samsung Electronics, Kore Savaşı gazilerine duyulan minnetin bir ifadesi olarak hayata geçireceği sosyal sorumluluk projesini duyurdu.

Proje kapsamında Samsung, Kore Savaşı gazilerinin torunlarına üniversite eğitim bursu sağlayacak. Burs için başvurular 12 Şubat 2012’ye kadar yapılabilir.

Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin katkılarıyla hayata geçen Samsung Kore Gazileri Eğitim Bursu’na, Türkiye’deki ve/veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerde (önlisans, lisans, yüksek lisans veya doktora seviyesinde) eğitim gören ve Kore gazisi torunu olan gençler başvuruda bulunabilecek.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sung Yong Hong, Kore Gazileri Eğitim Bursu projesiyle ilgili olarak; “Kore Savaşı’nı takiben, Güney Kore ile Türkiye arasında özel bir bağ oluştu. Samsung Türkiye olarak biz de, 60 yılı aşkın süredir devam eden bu bağı daha da kuvvetlendirmek, Kore Savaşı gazilerini onurlandırmak ve minnetle anmak adına, gazilerimizin torunlarının eğitimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Yalnızca online başvuruların kabul edileceği üniversite eğitim bursu hakkında detaylı bilgiye, www.samsung.com/tr/burs veya www.tog.org.tr adreslerinden ulaşılabilir.

:: Samsung’un yeni projesini beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (9)

SDN Okuru

Ben kore gazisi ogluyum izmitteki fabrikanıza esim icin bas vurdum.nedense hic ilgi bulamadım kore sehit ve gazi yakınlarına nedense is imkanı saglanmıyor.nejdetkumru@mynet.com

SDN Okuru

kızım için başvuru formu yok nasıl başvurucaz açıklarmısınız

SDN Okuru

Aynı duyarlılığı hayranı olduğum LG dende bekliyorum

SDN Okuru

Samsung u hiç sevmem.Ama taktir ettim şu an.

SDN Okuru

valla samsung ürünlerine verdiğim paralar kuruşuyla helal olsun be!

mustang

Ahde vefa denen şey bu olsa gerek.

forumstar

Samsung S2 icin verdigim para sonuna kadar helal olsun !

srhtix

Helal olsun. Bu adamlar nankör değilmiş, yapılan iyiliği unutmamışlar.

REDFOKS

Vay be helal olsun adamlara

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.