Sapphire Toxic’e Devam
AMD’nin önde gelen üreticilerinden Sapphire, yeni Toxic ekran kartını piyasaya sürdü. Cayman GPU’sunu içerisinde barındıran Sapphire Radeon HD6950 Toxic, fabrika çıkışı hızı aşırılmış ve özel soğutuculu bir model.

{pagebreak::Teknik Bilgi}
1408 paralel işlemciye sahip olan HD6950 Toxic, 880 MHz’lik işlemci saat hızıyla referans kartlara tam 80 MHz fark atıyor. Ürünün 2 GB sığalı GDDR5 bellekleri, 5200 MHz hızına sabitlenmiş. Yani belleklerde de 200 MHz’lik bir gol söz konusu.

{pagebreak::Peki Ya Fiyatı?}
Çift BIOS desteği ile hız aşırmacılara “backup” dosyası alanı bırakan Sapphire, bir tane 8’lik, bir tane de 6’lık güç girişine ihtiyaç duyuyor. Ürün, kutusunda Dirt 3 araba yarışı oyunuyla beraber geliyor. Fiyatlandırmada ise herhangi bir bilgi henüz yok.

:: Sapphire’ın Toxic modelli kartlarını hiç kullandınız mı?
Yorumunuz gönderildi,
onaylandıktan sonra yayımlanacak.
güzel bir kart güzel bir model yalnız yeni nesil kartlara geçiş döneminde bence 6870 ler yeterli gibi