İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Sonunda WinMo da Dokunmatik Oluyor!

Microsoft sonunda Windows Mobile 6.5.3‘ün yeni özelliklerini belirledi. WinMo 6.5.3 ile birlikte çoklu dokunma (multi-touch) desteğine hasret kullanıcılar, yeni oyuncaklarına kavuşacak.

Akhun Aktosun

okunma

Sonunda WinMo da Dokunmatik Oluyor!

Microsoft sonunda Windows Mobile 6.5.3‘ün yeni özelliklerini belirledi. WinMo 6.5.3 ile birlikte çoklu dokunma (multi-touch) desteğine hasret kullanıcılar, yeni oyuncaklarına kavuşacak. Evet, Windows Mobile 6.5.3’te çoklu dokunma desteği olacak!

Yeni işletim sistemi, yıllardır merakla beklenen çoklu dokunma desteği ile birlikte çeşitli parmak hareketlerini de destekleyecek. Böylece farklı hareket kombinasyonlarıyla birlikte işletim sistemini daha pratik bir şekilde kullanabileceğiz.

Yeni özellikler arasında kapasitif dokunmatik ekran, çoklu dokunma, parmak dostu dokunmatik destek, sekme yerine yatay kaydırma çubuğu, simgeleri parmak hareketleriyle taşıma, internet sayfası yüklenirken bekleme süresinin azalması gibi özellikler yer alıyor.

:: Windows Mobile 6.5.3’ün çoklu dokunma  desteğinin başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.