Sony, Xperia SL’i Duyurdu!
Sony, 2012’nin başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Xperia S, biraz geliştirilerek Xperia SL olarak satışa sunuldu. Sony‘nin Xperia Arc ve Arc S modellerinde izlediği politikanın benzeri, Xperia S ve SL modellerinde yaşanmış oldu.

Sony, 2012’nin başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Xperia S, biraz geliştirilerek Xperia SL olarak satışa sunuldu.
Sony‘nin Xperia Arc ve Arc S modellerinde izlediği politikanın benzeri, Xperia S ve SL modellerinde yaşanmış oldu.
Sony, Xperia SL’de, 1.7 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S3 MSM8260 işlemci ve Adreno 220 GPU’su kullanacak. Xperia S’teki işlemciden 200 MHz daha hızlı çalışacak olan telefon, doğrudan Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ön yüklü olarak geliyor.

Sony, Xperia SL’de zengin renk seçenekleri sunuyor. Siyah, gümüş, pembe ve beyaz renklerle piyasaya sunulacak olan Xperia SL, Xperia S gibi şık olacak. Sony Xperia SL için daha önce ortaya çıkan görsellere buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.
Telefon, Xperia S ile aynı ölçülerde ve ağırlığa sahip. Aralarındaki tek fark doğrudan Android 4.0.4 ile gelmesi ve işlemcinin 200 MHz daha hızlı olması. Pil ile ilgili bir açıklama yapılmadı fakat cihazın bekleme süresinde pek bir azalma gözükmüyor.
:: Xperia SL ile S arasında sizce fiyat farkı ne kadar olmalı?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (17)
sony Aşktır AŞK kullanmayan bilemez.
Helal gardaş adamsın:)
herkes tutturmuş bi samsung die gidiyo , ben teknoloji mağazasında telekom reyonunda çalışıorum ve 100 adet samsung satıyosak 60 tanesi bize bi sebepten bi şikayetten geri geliyo , 5 aydır xperia s satıyoruz daha bi tane gelen olmadı . Pazar malı gibi masa telefonu yapmak için herkeste bi tane S3 2000 lira verip alıolar sorsan hiç bişeyini bilmezler . haklısınız arkadaşlar, bundan hücum botta olmaz bundan gemide olmaz demi doğrusunuz piyasa telefonu S3 ya ondandır . SLX de çıkar merak etme , ama sen anlayamazsın sana göre bi cihaz olmaz o ;) S3 te süper amoled ekran var dimi , amoled ne desen 100 kişinin 80 i bilmez , bizdede gösteriş merakı olduğu için amoled la bu derler . Şu slx yazan arkadaşlar var doğancı şahincisiz heralde , sizin muhitteki kızlarda S3 e bakıosa haklısınız bundan bi yol olmaz ;)
ya bu telefon hangi ülkelerde satisa sunulacak?? noolur biri cevap versin yaa :( ben almanyada yasiyorum ama almanyada satisa sunulmicakmis. türkiyeden alirim dedim ama sanirim orayada gelmeyecek :( amerikadan alsam almanyada calismaz off :( please cvp bekliyorum.
Ne zaman Turkıye'ye gelır acaba kadınlar için üretılmıs cok şık bır telefon pembe olanı benım olmalı ..Kalp SONY :)))
bu modele de tempra motoru tak al sana xperia slx
amiral gemiye gel!.. bundan hücumbot bile olmaz.
bu yeni çıkmadımı? http://www.morfare.com/asp/product/5...i-Cep-Telefonu
Slx ne zaman cikcak
Fiyat farkı 100 Tl yeterli.