İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Splinter Cell: Blacklist için Yeni Video

Ubisoft tarafından geliştirilen ve 23 Ağustos’ta raflardaki yerini alacak olan Splinter Cell: Blacklist‘in çıkmasına artık sayılı günler kaldı.

Osman Tufan

okunma

Splinter Cell: Blacklist için Yeni Video

Ubisoft tarafından geliştirilen ve 23 Ağustos’ta raflardaki yerini alacak olan Splinter Cell: Blacklist‘in çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Kalan bu zaman diliminde oyuncuların merakını gidermek isteyen Ubisoft, Splinter Cell Black List için yeni bir video yayınladı.

#//www.youtube.com/embed/aYAyBdn-tew?rel=0#

2010 yılında yayınlanan Splinter Cell: Conviction‘un devamı niteliğinde olan Blacklist‘te serideki ana karakterimiz olan Sam Fisher‘ı kontrol etmeye devam edeceğiz. Conviction sonrası kurulan yeni istihbarat servisi Fourth Echelon‘un engellemeye çalıştığı Engineers isimli bir terörist grubun gerçekleştirmeye çalıştıkları olayları konu alacak olan yapım, eski Splinter Cell oyunları kıvamında olacak.

Splinter Cell eski havasına kavuşuyor

Hatırlanacağı üzere Ubisoft, 2010 yılında yayınladığı Splinter Cell Conviction ile alışık olmadığımız bir Sam Fisher‘ı bizlere sunmuştu. Conviction‘da ki oynanış dinamikleri ve oyun atmosferi ile Splinter Cell serisinden biraz uzaklaşan Ubisoft, Blacklist ile bu arayı kapatacak gibi görünüyor.

Oyun için daha önceden yayınlanan görsellere baktığımızda, Sam Fisher‘ın ilk 4 oyunda olduğu gibi görev kıyafetlerini kuşandığını görüyoruz. Dilerseniz aşağıdan oyun için yayınlanan görsellere göz atabilirsiniz.

Diğer görselleri görüntülemek için sayfayı değiştiriniz.

{pagebreak::2}

{pagebreak::3}

{pagebreak::4}

{pagebreak::5}

{pagebreak::6}

{pagebreak::7}

{pagebreak::8}

{pagebreak::9}

:: Splinter Cell serisinin en beğendiğiniz oyunu hangisiydi?

 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

SDN Okuru

Müslümanı terörist gibi gösteren bir oyun... Müslüman terörist olmadığı gibi, terörist de müslüman olamaz... Bir hristiyanı terörist gibi gösteren film gördünüz mü?

SDN Okuru

az önce battlefieldin oyuniçini izledim onun üstüne bu çok basit geldi

SDN Okuru

Sam Fisher ı sabırsızlıkla bekliyoruz

SDN Okuru

tipi çok değişmiş ya o karizması gitmiş gibi gözüküyor :) umarım yine aynı adam seslendirmiştir sam reisi

SDN Okuru

tabiki blacklist

SDN Okuru

bu oyunun yanında uzaktan kumandalı bi ucakda veriyolardı öyle değilmi

SDN Okuru

bunlar hala düzgün bi uçak modeli cizemediler gitti

SDN Okuru

bu oyun için titanlar gtx780ler 7970ler i7 işlemciler 16 gb ram ler gerekir aga pcde oynamak gene hayal oldu :(

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.