Reklam
    Reklam
    Haberler

    Spotify, beklenen özelliğini test etmeye başladı

    Podcast konusundaki başarısıyla dikkat çeken Spotify, Amazon ve Apple Müzik ile rekabeti artırmak için yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Şirket, sesli kitap arşivini genişletiyor.

    Apple, Spotify, Amazon ve Tidal gibi şirketler rekabeti artırmak için kullanıcılara yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Podcast konusundaki başarısıyla gündeme gelen Spotify, sesli kitap özelliğini test etmeye başladı.

    Spotify, sesli kitap arşivini genişletiyor

    Apple Müzik, sesli kitap konusunda ne yazık ki beklentileri karşılamıyor. Apple Kitaplar ise abonelik sistemine sahip olmadığı için tercih edilmiyor.

    Reklam
    Reklam

    Amazon geçtiğimiz günlerde Podcast firması satın alarak hem Spotify hem de Apple Müzik ile olan rekabetini yeni bir boyuta taşımayı hedefliyor. Amazon’a ait olan Audible sesli kitap şirketine rakip olmak isteyen şirket, arşivini genişletmek için çalışmalara devam ediyor.

    Harvard Üniversitesi Profesörü Glenda Carpio, Spotify için Spotify’da Klasiklerle Oturmak adlı belgesel dizisi için araştırmalara başladıklarını duyurdu.

    Reklam
    Reklam

    11 adet yeni içerik yayınlayan Spotify, daha önce Harry Potter ve Felsefe Taşı gibi dünyaca ünlü eserlerin sesli versiyonlarını kullanıcılara sundu.

    Podcast konusunda kullanıcıların tercih listesinde birinci sırada yer alan Spotify, daha fazla kullanıcıya hitap edebilmek için sesli kitap arşivini genişleteceğini belirtti. Bazı analistler, Apple’ın da rekabet için yakın zamanda sesli kitap konusunda çalışmalara başlayacağını söyledi.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap