Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Spotify’da borsa öncesi temizlik dönemi!

    Spotify bu hafta içerisinde kendisini halka arz sırasında daha da güçlendirecek hamleler gerçekleştirdi. Bunlardan en önemlisi dört kişinin yönetim kuruluna eklenmesi ve şirketin başındaki neredeyse tüm davaları sonuçlandırmış olmasıydı.

    Spotify’da neler oluyor?

    Perşembe günü yapılan açıklamada şirkete eski Disney COO’su Tom Staggs, elektrikli araçlarla ilgili çalışmalar yürüten eski Cisco çalışanı Padmasree Warrior, YouTube ürün bölüm başkanı Shishir Merotra ve İsveçli bir yatırımcı olan Cristina Stenbeck’in yönetim kurulunun yeni dört üyesi olduğu belirtilmişti.

    Reklam
    Reklam

    17-05/29/spotify-sdn-shiftdeletenet.jpg

    Bundan bir gün sonra ise Spotify ile birkaç müzisyen arasında yaşanan bazı tatsızlıkların giderildiği ve şirkete açılan davaların sonuçlandırıldığı açıklandı. Yapılan anlaşmayla Spotify’ın toplamda 43.4 milyon Dolar ödeyeceği de kesinleşmiş oldu.

    Bu gelişmelerin ışığında Spotify hisselerini yatırımcılara açmaya hazırlanırken, bunu da sessiz sedasız bir şekilde yani hisse sahiplerinin yatırımcılara direkt satışıyla yapacağı haberleri de şaşkınlıkla karşılanmıştı.

    Reklam
    Reklam

    :: Spotify’daki gelişmeleri nasıl yorumluyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Apple Music çıktığında vurur diye düşünüyordum. Ama yanıldım. Ben de spotify a döndüm.

    2. SDN Okuru

      Apple Music berbat. Spotify güzel.

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap