İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Steam’de Yeni Yıl İndirimleri Devam Ediyor

Valve‘nin dijital oyun satış platformu Steam’de avantajlı noel indirimleri devam ediyor. Bugüne kadar noel indirimleri etkinliği çerçevesinde 100‘den fazla oyunda indirime giden Steam’in bugün ki menüsünde ise Half Life 2 en dikkat çeken yapım olarak öne çıkıyor.

Osman Tufan

okunma

Steam’de Yeni Yıl İndirimleri Devam Ediyor

Valve‘nin dijital oyun satış platformu Steam’de avantajlı noel indirimleri devam ediyor. Bugüne kadar noel indirimleri etkinliği çerçevesinde 100‘den fazla oyunda indirime giden Steam’in bugün ki menüsünde ise Half Life 2 en dikkat çeken yapım olarak öne çıkıyor.

XCOM: Enemy Unknown‘un 9.99 dolardan satışa sunulduğu günde, Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition‘da 10.19 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.

Bugün Steam üzerinden indirime giren oyunlar ve fiyatları şu şekilde;

Half Life 2 – 2.49 dolar
Magic 2014 – 3.39 dolar
Grid 2 – 12.49 dolar
Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition – 10.19 dolar
Company of Heroes 2 – 13.59 dolar
Planetary Annihilation – 40.19 dolar
Mark of the Ninja – 2.99 dolar
XCOM: Enemy Unknown – 9.99 dolar
Scribblenauts Unmasked – 14.99 dolar

Oyunların geneline baktığımızda ve daha önce bizlere sunulan indirimli fiyatlarını göz önüne aldığımızda Grid 2, Company of Heroes 2 ve Half Life 2‘nin bu fiyatlardan kaçırılmamasını tavsiye ederim. Yukarıda belirtilen oyunlara an itibari ile Steam‘in ana sayfasının en alt kısmından ulaşabilirsiniz.

:: Steam’in noel indirimlerinden hangi oyunları satın aldınız?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

gerçekten mükemmel fiyatlar oyunlarda çok iyi,company of heroes 2, grid 2 ve half life 2 kaçmaz..

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam