Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Steve Jobs Oyuncak Oldu

    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Çinli bir firma Steve Jobs’un oyuncağını yapmaya niyetlenmiş, ancak telif hakları nedeniyle tartışmalara sebep olmuştu. Throwboy isimli başka bir firma ise koleksiyonerlerin dikkatini çekecek bir ürünle karşımızda.

    iCEO adlı oyuncağın, 60 dolar fiyat etiketiyle ön sipariş süreci başladı. Sadece 1.200 adet üretilecek olan oyuncağın sevkiyatına bu yılın Ağustos ayında başlanacağı duyuruldu.

    Reklam
    Reklam

      

    Oyuncak gözlüğü, siyah boğazlı kazağı ve kot pantolonuyla Steve Jobs’un bütün spesifik özelliklerini taşıyan oyuncak, iCEO adıyla da Apple’ın kurucusuna gönderme yapıyor.

    Oyunlardan elde ettiği gelirlerin %10’unu Amerikan Kanser Derneğine bağışlayan Throwboy, bu oyuncakla tepki çeker mi bilemeyiz. Ancak görünen o ki 1.200 tane üretilecek olan oyuncak kısa sürede tükenecek.

    Reklam
    Reklam

    :: Steve Jobs’un oyuncağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. angel75

      60$??? apple şimdi throwboy’a da dava açar

    2. BEFEGA

      Geçenlerde bir firma daha çıkartmıştı. Ama Apple’dan izin alınmadığı için üretimi kendileri iptal etti. Eğer izin aldılarsa davalık bir durum yok

    3. SDN Okuru

      adı iCEO olduğuna göre apple ile anlaşmalıdır bence.

    4. SDN Okuru

      Cinlilerden Hamle Bekliyoruz “)

    5. SDN Okuru

      Bir benzemiş, bir benzemiş ama nasıl.

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap