İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Google Play’in en çok indirilen oyunu belli oldu!

Google Play Store tarihinin en çok indirilen oyunu belli oldu. İşte yıllardır oynanılan ve popülerliğini hiç bir zaman kaybetmeyen o oyun!

Mehmet Ali Ertunç

Güncelleme: okunma

Google Play’in en çok indirilen oyunu belli oldu!

Kiloo Games tarafından geliştirilen ve 2012 yılında yayınlanan Subway Surfers, mobil cihazlar için yıllardır popülerliğini yitirmeyen nadir oyunlardan birisi.

Tren yolunda koşarak altınların toplandığı oyun basit yapısına rağmen puanların diğer arkadaşlar ile karşılaştırması ile bağımlılık yapar hale geliyor. 2012 yılı Mayıs ayında Google Play’e dahil olan oyun ile bir dünya rekoruna imza atıldı.

Subway Surfers 1 milyar indirmeye ulaştı!

Şu anda geliştirme sürecini yürüten Sybo ve Killo Games, uzun yıllar geçmesine rağmen şu anda günlük 20 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapan oyunun, Google Play Store’da 1 milyardan fazla kez indirilen ilk oyun olduğunu açıkladı.

Subway Surfers

Büyüme ivmesin her geçen yıl yükselen oyun, Android ve iOS platformlarında 2015 yılında toplamda 350 milyon kez indirildi. 2016 yılında ise 330 milyon kez indirilen oyun, 2017 yılında 400 milyon indirme ile üst sıralardaki yerini korudu.

Subway Surfers ile birlikte başarılı bir çıkış sağlayan Temple Run ise, maalesef kısa bir süre içerisinde popüleritesini yitirmişti. Bunun yanı sıra Subway’in sadece iOS ve Android desteği ile sınırlı bir oyun olmadığını hatırlatmak isteriz.

:: Subway Surfers isimli oyunun halen popüler olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (10)

Teknoloji Dostu

Telefon yükle oyun

Ercan Aksu

Sürekli aynı şeyler hedef kitlesi belirli bir oyun. Türkiye haritası gelmediği ve geleceğine dair ümidim olmadığı için silmiştim.

cenk

Bu tabletleri kimin oynadığı belli olmuştur 3-6 yaş arası nasıl dev bir kitle var görün

Göbekli ve kel

Neredeyse butun ulkelerin tarzina uygun geliştirdiler Oyunu bi Türkiye haritasi yapmadilardi bende sildiydim..

Durmuş Keleş

Oyun süper. Ama sadece şarjımı çok tükettiği için sildim..

Black Pearl

La yalana bak 500 Milyon şu an Google Play'de

Jeff bb

Oyunun ortaya cikma hikayesi etkileyici ve bundan seneler once telefon almadan once bu real racing ve subway surfers yukler kasip kasmadigina bakardik Hic unutmam one m7 ve s4 arasinda kaldigimda bana yol gostermisti Tabiki m7 almistim ama kisa omurlu bir cihazdi 6 ay sonra bozulmustu sonrasinda s4 aldim ve note 4 cikana kadar kullanmistim note 4 aldiktan sonra kenara koymustum daha gecen sene sattim hala saglamdi :)

Seagull_35

Haber olsun.

superman

google playdeki en boş oyundur bence hiçbir yenilik yok oyunda

alperodsfdf

akıllı telefon aldırmada en çok rol üstlenen oyundur ilk zamanlar hoş olsa da belli zamandan sonra sıkıyor

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.