İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

Tencent Games durmuyor… Bir satın alma daha

Dünyanın en büyük oyun şirketi olan Tencent Games, birçok oyun şirketinin ya ortağı ya da sahibi konumunda. Geçtiğimiz günlerde Don't Starve

Alpatürk Şahin

Güncelleme: okunma

Tencent Games durmuyor… Bir satın alma daha

Dünyanın en büyük oyun şirketi olan Tencent Games, birçok oyun şirketinin ya ortağı ya da sahibi konumunda. Geçtiğimiz günlerde Don’t Starve‘ın geliştiricisini satın alan Tencent, durmak bilmiyor.

Tencent, Dontnod Entertainment’ın hisselerini aldı

Tencent, Life is Strange ve Vampyr oyunlarının geliştiricisi olan Dontnod Entertainment’ın 30 Milyon avroluk hissesini satın aldı. Bu yatırımla birlikte Tencent isterse Dontnod Entertainment Yönetim Kurulu‘na bir temsilci atayabilir. Dontnod Entertainment aldığı 30 Milyon avroyu PC, konsollar ve mobil platformlarda yeni geliştireceği projelerde kullanacak. Ayrıca şirket, Tencent ile ticari işbirliği anlaşması imzaladığını da duyurdu.

Dontnod Entertainment başkanı ve CEO’su Oskar Guilbert, basın toplantısında, “ Tencent’i Dontnod yatırımcısı olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu durum, video oyun endüstrisindeki birkaç lider şirkete yatırım yapmış olan ve başarılı bir çevrimiçi oyun geçmişi olan Tencent’in bize ne kadar güvendiğinin bir kanıtıdır. Dontnod bu yatırımla birlikte, özellikle Çin’de ve mobil platformlarda video oyunu endüstrisindeki çeşitli büyüme faktörlerinden yararlanabilecek.“ açıklamasını yaptı.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

Biri

Tencent Sal artık milleti ya otu b-ku alıyorsun bıkmaya başladım yaptığın güzel oyunda yok anlamıyorum 5 yaşındaki oyuncularındanmı para kazanıyorsun bukadar

Teknoloji Dostu

Dünyanın en büyük oyun şirketi Tencent? Kime göre neye göre?

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.